Ali Keklik
Köşe Yazarı
Ali Keklik
 

Cihat Sezal’a Bu Görev Çok Yakışır!

Öncelikle şehrin önemli firmalarından olan PİSERRO, TFF 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor'a 2019-2020 sezonunda isim ve göğüs forma sponsoru oldu. Spora desteklerinden dolayı PİSERRO yöneticilerini tebrik etmek gerekiyor. Gerçekten spor her yönüyle desteklenmesi gerekiyor. Bu desteği yaparken ise kişi bazlı olarak değil de şehre yapılan destek olarak görmek gerekiyor. O yüzden şehrin takımına herkes sahip çıkıp destek olmalı. Ve takımımızı biran önce süper lige çıkartmalıyız.   Neden mi? Çünkü Süper Lig’de, takımı olan Anadolu şehirleri, işadamlarının ziyaretinin artmasıyla bir anda yatırımın gözdesi oluyor. Özellikle Süper Lig’deki dev takımların maçlarıyla tanıtım fırsatı yakalayarak, yatırımcı işadamlarının da dikkatini çekebiliriz. Maç günleri ise çevre illerden de taraftar çekerek, turizmi canlandırabiliriz. Şehrin tanıtımını da her yönüyle yapabiliriz.   Bir ilçe takımı olan Alanyaspor şuan dev bütçeli İstanbul takımlarını geride bırakarak Süper Lig’de liderliğe oturmuş durumda. Alanyaspor’un yanı sıra Rizespor, Kayserispor, Yeni Malatyaspor, Sivasspor gibi takımlar adından sıkça söz ettiriyor.  Gaziantep’in bir takımı Süper Lig’de küme düşmesine rağmen diğer bir takımı kısa sürede Süper Lig’e çıkabiliyor. Bizler ise birbirimizi eleştirmekten öteye gidemiyoruz.   Öncelikle gerçekten şehirdeki kanat önderlerinin Kahramanmaraşspor’un Süper Lig’e çıkmasını istiyorlar mı, buna karar vermeleri lazım.Ve “Ne şiş yansın nede kebap, bana değmeyen yılan bin yaşasın.” mantığından eğer bir şeyler yapılmak isteniyorsa uzaklaşmak gerekiyor.   Ben bu konuda Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal’ın şehrin takımı için bürokrasi ve iş adamları arasında bir aracı konumda olması gerektiğini düşünüyorum ve Kahramanmaraşspor’un yönetiminde yer alması gerektiğine inanıyorum. Çünkü hem spor'a olan ilgisi hem de bürokrasi ve iş adamlarıyla olan ilişkisi göz ardı edilemez. Elini taşın altına koyarak bu görevi şehir için yapması gerekiyor. Bu zamana kadar üzerine düşen her görevi layıkıyla yapan Sezal’ın bu görevide başarıyla yapacağından hiç şüphemiz yok.
Ekleme Tarihi: 18 Eylül 2019 - Çarşamba

Cihat Sezal’a Bu Görev Çok Yakışır!

Öncelikle şehrin önemli firmalarından olan PİSERRO, TFF 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor'a 2019-2020 sezonunda isim ve göğüs forma sponsoru oldu. Spora desteklerinden dolayı PİSERRO yöneticilerini tebrik etmek gerekiyor. Gerçekten spor her yönüyle desteklenmesi gerekiyor. Bu desteği yaparken ise kişi bazlı olarak değil de şehre yapılan destek olarak görmek gerekiyor. O yüzden şehrin takımına herkes sahip çıkıp destek olmalı. Ve takımımızı biran önce süper lige çıkartmalıyız.

 

Neden mi? Çünkü Süper Lig’de, takımı olan Anadolu şehirleri, işadamlarının ziyaretinin artmasıyla bir anda yatırımın gözdesi oluyor. Özellikle Süper Lig’deki dev takımların maçlarıyla tanıtım fırsatı yakalayarak, yatırımcı işadamlarının da dikkatini çekebiliriz. Maç günleri ise çevre illerden de taraftar çekerek, turizmi canlandırabiliriz. Şehrin tanıtımını da her yönüyle yapabiliriz.

 

Bir ilçe takımı olan Alanyaspor şuan dev bütçeli İstanbul takımlarını geride bırakarak Süper Lig’de liderliğe oturmuş durumda. Alanyaspor’un yanı sıra Rizespor, Kayserispor, Yeni Malatyaspor, Sivasspor gibi takımlar adından sıkça söz ettiriyor.  Gaziantep’in bir takımı Süper Lig’de küme düşmesine rağmen diğer bir takımı kısa sürede Süper Lig’e çıkabiliyor. Bizler ise birbirimizi eleştirmekten öteye gidemiyoruz.

 

Öncelikle gerçekten şehirdeki kanat önderlerinin Kahramanmaraşspor’un Süper Lig’e çıkmasını istiyorlar mı, buna karar vermeleri lazım.Ve “Ne şiş yansın nede kebap, bana değmeyen yılan bin yaşasın.” mantığından eğer bir şeyler yapılmak isteniyorsa uzaklaşmak gerekiyor.

 

Ben bu konuda Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal’ın şehrin takımı için bürokrasi ve iş adamları arasında bir aracı konumda olması gerektiğini düşünüyorum ve Kahramanmaraşspor’un yönetiminde yer alması gerektiğine inanıyorum. Çünkü hem spor'a olan ilgisi hem de bürokrasi ve iş adamlarıyla olan ilişkisi göz ardı edilemez. Elini taşın altına koyarak bu görevi şehir için yapması gerekiyor. Bu zamana kadar üzerine düşen her görevi layıkıyla yapan Sezal’ın bu görevide başarıyla yapacağından hiç şüphemiz yok.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yazıları

14
Mayıs
23
Ağustos
29
Temmuz
24
Ocak
05
Ocak
01
Nisan
21
Mart
20
Ekim
17
Kasım
24
Haziran
02
Mayıs
26
Mart
25
Ocak
03
Aralık
24
Ekim
25
Temmuz
14
Temmuz
03
Temmuz
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.