Ali Keklik
Köşe Yazarı
Ali Keklik
 

Bizden Değilsen Canın Cehenneme!

Herkes bir köşeye çöreklenmiş. Rantı paylaşmak istemiyor. Üsteki kişiler değişiyor ama ibrikcisi ve komisyoncusu her ne hikmetse değişmiyor! *** Bir gruba mensup değilseniz işiniz çok zor oluyor. Adamlar hırsızı bile hırsız bizim hırsızımız diyerek aklarken,  lobiniz olmayan sizler ağzınızla kuş tutsanız yaranamıyorsunuz. İyi yapılan şeyler kime göre neye göre diye değerlendiriliyor. Eğer yaptığınız işler rant değirmeninden geçmiyorsa farkına bile varmadan Allah'ın belası O. Çocuğuna dönüştürülüyorsunuz. İş yapamayarak ötekileştiriliyorsunuz. Yine aynı şekilde yapmış olduğunuz rant değirmeninden geçiyorsa en azılı şuçluda olsanız siyasi dokunulmazlık bile alabiliyorsunuz.  *** Rant gruplarına hizmet etmedikçe ayakta kalmanız, nefes almanız çok zor bir hal alıyor. Etrafınıza bir bakın nerede bir topluluk varsa mutlaka mutlu azıklıklar tarafından ele geçirilmiştir. Sığ ve kısırlaştırılmıştır. Orada mutlaka çok seslilik yoktur, biat kültürü vardır. eğer sizlerde herhangi bir olayda reaksiyon alamıyorsanız geçmiş olsun sizlerde sindirilmişsiziniz.  *** Bir önceki yazımda bazı STK'lar araştırılsın demiştim. bundan rahatsız olanlar olmuş, olsunlar! Kurum ve kuruluşlar mutlu azınlıkların değil, ona gönül veren herkesindir. Ortada bir rant varsa bundan herkes nasibini almalıdır. 3-5 kişiyle saadet olmaz. Türkiye çoğulcu demokrasiye geçeli çok oldu ama bu ibişler okumayı sevmediği için bundan haberleri bile yok!  Sözlerinde Din - Allah dillerinde yasaklı, ceplerinde konyaklarla bir düzen tutturmuş gidiyorlar.  *** Geçenlerde şehirde son dönemlerde oldukça popüler bir otelin turizm işletme belgesi olmadığı, hatta belediye ruhsatı olmadığı iddia edildi. Ve Belediye'den bazı yöneticilerin duygusal olarak bağlantılı olduğu konuşuluyor. Bu konunun yakından takipçisiyim. Gelişme olduğunda sizlerle paylaşacağım. 
Ekleme Tarihi: 02 Eylül 2024 - Pazartesi

Bizden Değilsen Canın Cehenneme!

Herkes bir köşeye çöreklenmiş. Rantı paylaşmak istemiyor. Üsteki kişiler değişiyor ama ibrikcisi ve komisyoncusu her ne hikmetse değişmiyor!

***
Bir gruba mensup değilseniz işiniz çok zor oluyor. Adamlar hırsızı bile hırsız bizim hırsızımız diyerek aklarken,  lobiniz olmayan sizler ağzınızla kuş tutsanız yaranamıyorsunuz.

İyi yapılan şeyler kime göre neye göre diye değerlendiriliyor. Eğer yaptığınız işler rant değirmeninden geçmiyorsa farkına bile varmadan Allah'ın belası O. Çocuğuna dönüştürülüyorsunuz. İş yapamayarak ötekileştiriliyorsunuz.

Yine aynı şekilde yapmış olduğunuz rant değirmeninden geçiyorsa en azılı şuçluda olsanız siyasi dokunulmazlık bile alabiliyorsunuz. 

***
Rant gruplarına hizmet etmedikçe ayakta kalmanız, nefes almanız çok zor bir hal alıyor. Etrafınıza bir bakın nerede bir topluluk varsa mutlaka mutlu azıklıklar tarafından ele geçirilmiştir. Sığ ve kısırlaştırılmıştır. Orada mutlaka çok seslilik yoktur, biat kültürü vardır. eğer sizlerde herhangi bir olayda reaksiyon alamıyorsanız geçmiş olsun sizlerde sindirilmişsiziniz. 

***
Bir önceki yazımda bazı STK'lar araştırılsın demiştim. bundan rahatsız olanlar olmuş, olsunlar! Kurum ve kuruluşlar mutlu azınlıkların değil, ona gönül veren herkesindir. Ortada bir rant varsa bundan herkes nasibini almalıdır. 3-5 kişiyle saadet olmaz. Türkiye çoğulcu demokrasiye geçeli çok oldu ama bu ibişler okumayı sevmediği için bundan haberleri bile yok! 

Sözlerinde Din - Allah dillerinde yasaklı, ceplerinde konyaklarla bir düzen tutturmuş gidiyorlar. 

***
Geçenlerde şehirde son dönemlerde oldukça popüler bir otelin turizm işletme belgesi olmadığı, hatta belediye ruhsatı olmadığı iddia edildi. Ve Belediye'den bazı yöneticilerin duygusal olarak bağlantılı olduğu konuşuluyor. Bu konunun yakından takipçisiyim. Gelişme olduğunda sizlerle paylaşacağım. 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yazıları

28
Ağustos
14
Mayıs
23
Ağustos
29
Temmuz
24
Ocak
05
Ocak
01
Nisan
21
Mart
20
Ekim
17
Kasım
24
Haziran
02
Mayıs
26
Mart
25
Ocak
03
Aralık
24
Ekim
25
Temmuz
14
Temmuz
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.