Ali Keklik
Köşe Yazarı
Ali Keklik
 

Dava Adamı!

Dava adamı nedir, yada dava adamı nasıl olunur diye bir açıklama yapmadan direkt olarak konuya gireceğim. Şayet siz değerli okurlarımız herşeyin bilincinde ve farkındasınız. Sizi anlamayanlar hor görüp ötelesede sizler doğru bildiğinizden kolay kolay şaşmıyorsunuz. Sizin görüş ve düşüncelerinizi de değiştirmek öyle kolay olmuyor.  Sizler bir kişiyi ya seversiniz yada sevmezsiniz. Sizlere birşeyler dayatmaya çalışıldığında bu er yada geç her zaman ters tepmiştir. Sizler hakkı olana her zaman hakkını teslim etmişsinizdir. Şimdi hakkı olanın hakkını teslim etme zamanı olduğunu düşünüyorum.  *** Tabiki siyaset uzun soluklu bir iş. Uzun solukludan kastım öyle sürekli daldan dala atlamak değil. Bir kişinin görüşü ve inandıkları sürekli değişiyorsa o kişinin kamuoyunda hiç bir itibarı olmuyor. O yüzden herkes dava adamı olamıyor! O kişi olsa olsa daldan dala atlayan şempanze oluyor.  Burada sizlere zor günlerin adamı Ak Parti Kahramanmaraş il Başkanı Fırat Görgel'den bahsedeceğim. Benimde sevdiğim, saydığım, değer verdiğim ve ağabey diye hitap ettiğim kişidir. Bana göre Fırat Bey Şehir'de örnek gösterilecek ender kişiler arasında yer alıyor. Partisine davasına, liderine bağlı tabir-i caizse tam bir görev adamı.  *** Fırat Bey'i bizler en son genel seçimlerde milletvekili adayı olarak göreceğimizi düşünüyorduk ama aday olmaması hepimize bir sürpriz oldu. Çünkü özellikle deprem sürecinde üstün gayretinden dolayı hakettiğini düşünüyorduk. Onu listede göremeyince aklımıza ilk 2024 yerel seçimleri geldi. Hangi kulvarda olursa olsun bütün kulvarlardan anlının akıyla çıkacağından hiç şüphemiz yok. Tabiki Belediye Başkan adayı olmak istiyorsa yakın bir zamanda istifa etmesi gerekiyor. Bununda gerçekleşeceğini düşünüyorum ve çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar diliyorum. Bu süreçte eğer kendiside dilerse gönüllü olarak  ekibinde yer alıp katkı sunmayı da isterim...   
Ekleme Tarihi: 23 Ağustos 2023 - Çarşamba

Dava Adamı!

Dava adamı nedir, yada dava adamı nasıl olunur diye bir açıklama yapmadan direkt olarak konuya gireceğim. Şayet siz değerli okurlarımız herşeyin bilincinde ve farkındasınız.

Sizi anlamayanlar hor görüp ötelesede sizler doğru bildiğinizden kolay kolay şaşmıyorsunuz. Sizin görüş ve düşüncelerinizi de değiştirmek öyle kolay olmuyor. 

Sizler bir kişiyi ya seversiniz yada sevmezsiniz. Sizlere birşeyler dayatmaya çalışıldığında bu er yada geç her zaman ters tepmiştir. Sizler hakkı olana her zaman hakkını teslim etmişsinizdir. Şimdi hakkı olanın hakkını teslim etme zamanı olduğunu düşünüyorum. 

***
Tabiki siyaset uzun soluklu bir iş. Uzun solukludan kastım öyle sürekli daldan dala atlamak değil. Bir kişinin görüşü ve inandıkları sürekli değişiyorsa o kişinin kamuoyunda hiç bir itibarı olmuyor. O yüzden herkes dava adamı olamıyor! O kişi olsa olsa daldan dala atlayan şempanze oluyor. 

Burada sizlere zor günlerin adamı Ak Parti Kahramanmaraş il Başkanı Fırat Görgel'den bahsedeceğim. Benimde sevdiğim, saydığım, değer verdiğim ve ağabey diye hitap ettiğim kişidir. Bana göre Fırat Bey Şehir'de örnek gösterilecek ender kişiler arasında yer alıyor. Partisine davasına, liderine bağlı tabir-i caizse tam bir görev adamı. 

***
Fırat Bey'i bizler en son genel seçimlerde milletvekili adayı olarak göreceğimizi düşünüyorduk ama aday olmaması hepimize bir sürpriz oldu. Çünkü özellikle deprem sürecinde üstün gayretinden dolayı hakettiğini düşünüyorduk.

Onu listede göremeyince aklımıza ilk 2024 yerel seçimleri geldi. Hangi kulvarda olursa olsun bütün kulvarlardan anlının akıyla çıkacağından hiç şüphemiz yok. Tabiki Belediye Başkan adayı olmak istiyorsa yakın bir zamanda istifa etmesi gerekiyor.

Bununda gerçekleşeceğini düşünüyorum ve çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar diliyorum. Bu süreçte eğer kendiside dilerse gönüllü olarak  ekibinde yer alıp katkı sunmayı da isterim... 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yazıları

14
Mayıs
23
Ağustos
29
Temmuz
24
Ocak
05
Ocak
01
Nisan
21
Mart
20
Ekim
17
Kasım
24
Haziran
02
Mayıs
26
Mart
25
Ocak
03
Aralık
24
Ekim
25
Temmuz
14
Temmuz
03
Temmuz
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.