Ali Keklik
Köşe Yazarı
Ali Keklik
 

Aday Adayları Yoğurdu Üfleyerek Yiyor!

31 Mart 2024 Yerel seçimlerine iki buçuk ay gibi bir süre kaldı. Başkan adayı açıklanan iller seçim havasına yavaş yavaş giriyor. Belediye Başkan adayı açıklanmayan illerin ise kulisleri bir hayli hareketli. Geçmişteki yaşanan olaylardan dolayı Kahramanmaraş'ta Başkan aday adayları yoğurdu üfleyerek yiyor. Kimse Büyükşehir Belediye Başkan adayı açıklanmadan renk vermek istemiyor. Aday açıklandığında ise arşivleri patlatacakları aşikar. Büyükşehir adayı demişken bilindiği üzere Başkan adayı 7 Ocak tarihinde açıklanacaktı ama bu 15 Ocak tarihine ertelendi. Kulislerden edindiğimiz son bilgilere göre bir süpriz yaşanmaz ise Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ak Parti İl Başkanı Av. Fırat Görgel olacak. Başkanlığı layıkıyla yapacağından hiç şüphemiz yok. Yolu açık olsun.  Muhalefet Partileri ise Ak Parti'nin Başkan adaylarına göre aday çıkartma peşinde ama süre çok az kaldı. Tanıtım, Proje derken... Başkan Yoksa Yardımcısı Olsun! Kahramanmaraş'ta Çağlayancerit, Nurhak ve Ekinözü İlçeleri Cumhur İttifakı içerisinde yer alan Milliyetçi Hareket Partisine verilecek. Tabi ki MHP yöneticileri merkez İlçelerinden Dulkadiroğlu'na talip olmuştu ama olumlu bir gelişme yaşanmadı.  Peki, Başkan Yardımcılığı neden olmasın?  Bunun olmaması için bir engel var mı?  Benim şahsi düşüncem MHP'nin Başkan adayı çıkarttığı yerde Ak Parti'den bir kişinin Başkan Yardımcısı olarak gösterilmesi yine aynı şekilde Ak Parti'nin Başkan adayı çıkarttığı yerlerde MHP'den bir kişinin Başkan yardımcısı olarak gösterilmesi  ittifakın daha uyumlu bir şekilde çalışmasına yol açacağını düşünüyorum. 
Ekleme Tarihi: 10 Ocak 2024 - Çarşamba

Aday Adayları Yoğurdu Üfleyerek Yiyor!

31 Mart 2024 Yerel seçimlerine iki buçuk ay gibi bir süre kaldı. Başkan adayı açıklanan iller seçim havasına yavaş yavaş giriyor.

Belediye Başkan adayı açıklanmayan illerin ise kulisleri bir hayli hareketli.

Geçmişteki yaşanan olaylardan dolayı Kahramanmaraş'ta Başkan aday adayları yoğurdu üfleyerek yiyor.

Kimse Büyükşehir Belediye Başkan adayı açıklanmadan renk vermek istemiyor. Aday açıklandığında ise arşivleri patlatacakları aşikar.

Büyükşehir adayı demişken bilindiği üzere Başkan adayı 7 Ocak tarihinde açıklanacaktı ama bu 15 Ocak tarihine ertelendi.

Kulislerden edindiğimiz son bilgilere göre bir süpriz yaşanmaz ise Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ak Parti İl Başkanı Av. Fırat Görgel olacak. Başkanlığı layıkıyla yapacağından hiç şüphemiz yok. Yolu açık olsun. 

Muhalefet Partileri ise Ak Parti'nin Başkan adaylarına göre aday çıkartma peşinde ama süre çok az kaldı. Tanıtım, Proje derken...

Başkan Yoksa Yardımcısı Olsun!

Kahramanmaraş'ta Çağlayancerit, Nurhak ve Ekinözü İlçeleri Cumhur İttifakı içerisinde yer alan Milliyetçi Hareket Partisine verilecek. Tabi ki MHP yöneticileri merkez İlçelerinden Dulkadiroğlu'na talip olmuştu ama olumlu bir gelişme yaşanmadı. 

Peki, Başkan Yardımcılığı neden olmasın? 

Bunun olmaması için bir engel var mı? 

Benim şahsi düşüncem MHP'nin Başkan adayı çıkarttığı yerde Ak Parti'den bir kişinin Başkan Yardımcısı olarak gösterilmesi yine aynı şekilde Ak Parti'nin Başkan adayı çıkarttığı yerlerde MHP'den bir kişinin Başkan yardımcısı olarak gösterilmesi  ittifakın daha uyumlu bir şekilde çalışmasına yol açacağını düşünüyorum. 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yazıları

14
Mayıs
23
Ağustos
29
Temmuz
24
Ocak
05
Ocak
01
Nisan
21
Mart
20
Ekim
17
Kasım
24
Haziran
02
Mayıs
26
Mart
25
Ocak
03
Aralık
24
Ekim
25
Temmuz
14
Temmuz
03
Temmuz
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.