Ali Keklik
Köşe Yazarı
Ali Keklik
 

Hodri meydan!

Öyle herkesin harcı değildir, birilerine ya da bir yerlere meydan okumak! Bu meydan okumayı fitneciler, sulu beyinliler, korkaklar yapamaz. Kablosu başka bir yere bağlı olanlar ise düşünemez dahi!   Yürek ister, taşak ister!   Yüreği olmayanlar ise Truva atlarına bel bağlamış durumda!  Şehrin tek muhalefet milletvekili var onunda çeşitli yollarla sesini kısmaya çalışıyorlar.   Nedir bu sizdeki Ali Öztunç hazımsızlığı?   Öce kuru sıkı atıyor diye algı yapmaya çalıştılar, sonrasında haberlerini sayfalarında yer veren gazetecilere baskı uyguladılar, sonrasında reklamlar kesildi.  Son olarak ise FETÖ yaftası yapıştırmaya çalışıyorlar. İşin en garip tarafı ise daha düne kadar maklubeye kaşık sallayanlar bugün Öztunç’a iftira atmaktan geri durmuyor. Biz biliyoruz çanta çanta paralar karşılığında kimlerin aklandığını ve bu paraları paylaşamayıp birbirinize düştüğünüzü! Herkes her şeyin farkında, artık insanları keriz yerine koymaktan vazgeçin! Bizim işimiz birini övmek bir diğerini yermek değil! Biz sadece ortadaki yanlışlıklara, haksızlıklara değinmeye çalışıyoruz. Ve burada bir haksızlık var. Yapılan haksızlıklara bugün dur demezseniz, yarın aynı şey size yapıldığında yanınızda kimseyi bulamazsınız.   Sizin bu yaptıklarınız tutmuyor, tutmayacak!   Bugün akşam saatlerinde bir milletvekilinin çığlıklarına şahit olduk! CHP milletvekili Ali Öztunç, sosyal medya hesabından üstü kapalı bir şekilde birilerine meydan okudu!   İşte Öztunç’un o medyan okuması; “Değerli hemşerilerim; ben çalıştıkça, milletin hakkını savundukça, eksiklikleri dile getirip çözüm yolları buldukça, memleketime hizmet ettikçe birileri rahatsız oluyor. Açıkça söylüyorum rahatsız olan olsun umurumda değil. Ben hizmet etmeye devam edeceğim. Yanlışları söylemeye devam edeceğim. Afşin Elbistan Termik santrali kül saçıyor, Aksu çayı zehirli akıyor demeye devam edeceğim. İftira atanlar, yalan yanlış haberler yaptıranlar bilsin ki sizden korkan sizin gibi olsun. İftiralarınız bana uymaz ama size yakışır. Çoktan çok azdan az gider. Hodri meydan.”   Merak ediyoruz Sayın Öztunç: Sizin açıklamalarınızdan rahatsız olanlar, size iftira atanlar, hakkınızda yalan yanlış haber yaptıranlar kimler? Şehir kamuoyu bu kişileri merak ediyor! Size bu yaftalar yapıştırmaya çalışanların kimlerle bağlantıları olduğunu açıklamayı düşünüyor musunuz?
Ekleme Tarihi: 24 Haziran 2020 - Çarşamba

Hodri meydan!

Öyle herkesin harcı değildir, birilerine ya da bir yerlere meydan okumak! Bu meydan okumayı fitneciler, sulu beyinliler, korkaklar yapamaz. Kablosu başka bir yere bağlı olanlar ise düşünemez dahi!

 

Yürek ister, taşak ister!

 

Yüreği olmayanlar ise Truva atlarına bel bağlamış durumda!  Şehrin tek muhalefet milletvekili var onunda çeşitli yollarla sesini kısmaya çalışıyorlar.

 

Nedir bu sizdeki Ali Öztunç hazımsızlığı?

 

Öce kuru sıkı atıyor diye algı yapmaya çalıştılar, sonrasında haberlerini sayfalarında yer veren gazetecilere baskı uyguladılar, sonrasında reklamlar kesildi.  Son olarak ise FETÖ yaftası yapıştırmaya çalışıyorlar. İşin en garip tarafı ise daha düne kadar maklubeye kaşık sallayanlar bugün Öztunç’a iftira atmaktan geri durmuyor. Biz biliyoruz çanta çanta paralar karşılığında kimlerin aklandığını ve bu paraları paylaşamayıp birbirinize düştüğünüzü! Herkes her şeyin farkında, artık insanları keriz yerine koymaktan vazgeçin! Bizim işimiz birini övmek bir diğerini yermek değil! Biz sadece ortadaki yanlışlıklara, haksızlıklara değinmeye çalışıyoruz. Ve burada bir haksızlık var. Yapılan haksızlıklara bugün dur demezseniz, yarın aynı şey size yapıldığında yanınızda kimseyi bulamazsınız.

 

Sizin bu yaptıklarınız tutmuyor, tutmayacak!

 

Bugün akşam saatlerinde bir milletvekilinin çığlıklarına şahit olduk! CHP milletvekili Ali Öztunç, sosyal medya hesabından üstü kapalı bir şekilde birilerine meydan okudu!

 

İşte Öztunç’un o medyan okuması; “Değerli hemşerilerim; ben çalıştıkça, milletin hakkını savundukça, eksiklikleri dile getirip çözüm yolları buldukça, memleketime hizmet ettikçe birileri rahatsız oluyor. Açıkça söylüyorum rahatsız olan olsun umurumda değil. Ben hizmet etmeye devam edeceğim. Yanlışları söylemeye devam edeceğim. Afşin Elbistan Termik santrali kül saçıyor, Aksu çayı zehirli akıyor demeye devam edeceğim. İftira atanlar, yalan yanlış haberler yaptıranlar bilsin ki sizden korkan sizin gibi olsun. İftiralarınız bana uymaz ama size yakışır. Çoktan çok azdan az gider. Hodri meydan.”

 

Merak ediyoruz Sayın Öztunç: Sizin açıklamalarınızdan rahatsız olanlar, size iftira atanlar, hakkınızda yalan yanlış haber yaptıranlar kimler? Şehir kamuoyu bu kişileri merak ediyor! Size bu yaftalar yapıştırmaya çalışanların kimlerle bağlantıları olduğunu açıklamayı düşünüyor musunuz?

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yazıları

14
Mayıs
23
Ağustos
29
Temmuz
24
Ocak
05
Ocak
01
Nisan
21
Mart
20
Ekim
17
Kasım
24
Haziran
02
Mayıs
26
Mart
25
Ocak
03
Aralık
24
Ekim
25
Temmuz
14
Temmuz
03
Temmuz
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.