Ali Keklik
Köşe Yazarı
Ali Keklik
 

Yamyamlar Kulübü!

Daha önceleri bireysel olarak takılan yamyamların son zamanlarda hayret verici bir şekilde beraber hareket ettiğini gözlemliyoruz.   Aaaaa şaşırdık mı, tabii ki hayır!   Geçmişte bırakın aynı işi yapmayı, aynı havayı teneffüs etmeye bile tahammül edemeyen kişilerin artık birlikte hareket ettiğini görmek gerçekten düşündürücü!   Herhalde “Kulüp açalım AT’a para vermeyelim, birbirimizi yiyelim ete para vermeyelim, birbirimizi S…G... para vermeyelim” diye düşünmüş olabilirler!   Çünkü onların basit 3 raconu var!   At Avrat Silah   - Hedefe hızlı bir şekilde ulaşmak için öncelikle bir vasıta yani at lazım. Artık bu Truva Atı mı olur, sütçü beygirimi onlar iyi bilir. Ve bu işi artık yalnız yapmaktansa birlikte yaparak güç toplamaya çalıştıklarını görüyoruz. Bunu yaparken ise goygoyculukta sınır tanımayarak kalitesizliklerini ortaya çıkartıyorlar. Ama bizim milletimiz goygoycuları sevdiği için ne yazık ki çoğu zaman bunu fark edemiyor ve kendini kullandırmaya devam ediyor…   - İkinciraconise kaba tabirler avrat! Avradı ise yanlarında bulundurarak hedef şaşırtmaya çalışıyorlar. Bazı gariplerin bunlara karşı zafiyetleri olduğu için bunların tuzağına kolay düşüyor. Ve birçok kadın karıncayı incitmeden istediklerini kısa yoldan alabiliyor. Yani kadınsanız 1-0 önde başlıyorsunuz. Kadın ise bunu yaparken dişiliğini kullanmaktan hiç çekinmiyor. İstediğini almaya devam ettiği sürece yapmadığı ayakaltı iş kalmıyor. Kimi zaman metres hayatıkimi zaman ise ajanlık serüveni…   - Üçüncü racon ise silah ( şantaj, tehdit, şiddet kullanma) bu ise yamyamların en son kullandığı yöntemdir ama bunu sık sık kullanmaktan hiç çekinmezler. Zorbalıkla, tehditle iş bitirmeye çalışırlar. Kişilerin çöplüklerini karıştırarak buralardan kendilerine bir kemik bulmaya çalışırlar. Bulunan bir kemikte ise kişinin iliklerini kurutmadan bırakmazlar…   Ne alın terine emek! Varsa yoksa yamyamlık! Siz misiniz bir tek bu köyün delisi?   Günümüzde emeğin hiçe sayıldığı, kalçaya parmak, enseye tokat’ın atıldığı yerde onlarda bu yöntemi kullanıyorlar. Yamyamlıkta çok ekmek var tabii yerseniz!   Yamyamların bu denli bir araya gelmeleri hayra alamet değil ama bu birliktelikde çok fazla uzun süreceğe benzemiyor. Birbirlerinin etini yemeye başladıklarında kendi sonlarını hazırlayacaklardır. O yüzden sabırla beklemekte fayda vardır. Hem şunun şurasında çarşamba’ya ne kaldı?
Ekleme Tarihi: 20 Ekim 2019 - Pazar

Yamyamlar Kulübü!

Daha önceleri bireysel olarak takılan yamyamların son zamanlarda hayret verici bir şekilde beraber hareket ettiğini gözlemliyoruz.

 

Aaaaa şaşırdık mı, tabii ki hayır!

 

Geçmişte bırakın aynı işi yapmayı, aynı havayı teneffüs etmeye bile tahammül edemeyen kişilerin artık birlikte hareket ettiğini görmek gerçekten düşündürücü!

 

Herhalde “Kulüp açalım AT’a para vermeyelim, birbirimizi yiyelim ete para vermeyelim, birbirimizi S…G... para vermeyelim” diye düşünmüş olabilirler!

 

Çünkü onların basit 3 raconu var!

 

  1. At
  2. Avrat
  3. Silah

 

- Hedefe hızlı bir şekilde ulaşmak için öncelikle bir vasıta yani at lazım. Artık bu Truva Atı mı olur, sütçü beygirimi onlar iyi bilir. Ve bu işi artık yalnız yapmaktansa birlikte yaparak güç toplamaya çalıştıklarını görüyoruz. Bunu yaparken ise goygoyculukta sınır tanımayarak kalitesizliklerini ortaya çıkartıyorlar. Ama bizim milletimiz goygoycuları sevdiği için ne yazık ki çoğu zaman bunu fark edemiyor ve kendini kullandırmaya devam ediyor…

 

- İkinciraconise kaba tabirler avrat! Avradı ise yanlarında bulundurarak hedef şaşırtmaya çalışıyorlar. Bazı gariplerin bunlara karşı zafiyetleri olduğu için bunların tuzağına kolay düşüyor. Ve birçok kadın karıncayı incitmeden istediklerini kısa yoldan alabiliyor. Yani kadınsanız 1-0 önde başlıyorsunuz. Kadın ise bunu yaparken dişiliğini kullanmaktan hiç çekinmiyor. İstediğini almaya devam ettiği sürece yapmadığı ayakaltı iş kalmıyor. Kimi zaman metres hayatıkimi zaman ise ajanlık serüveni…

 

- Üçüncü racon ise silah ( şantaj, tehdit, şiddet kullanma) bu ise yamyamların en son kullandığı yöntemdir ama bunu sık sık kullanmaktan hiç çekinmezler. Zorbalıkla, tehditle iş bitirmeye çalışırlar. Kişilerin çöplüklerini karıştırarak buralardan kendilerine bir kemik bulmaya çalışırlar. Bulunan bir kemikte ise kişinin iliklerini kurutmadan bırakmazlar…

 

Ne alın terine emek! Varsa yoksa yamyamlık! Siz misiniz bir tek bu köyün delisi?

 

Günümüzde emeğin hiçe sayıldığı, kalçaya parmak, enseye tokat’ın atıldığı yerde onlarda bu yöntemi kullanıyorlar. Yamyamlıkta çok ekmek var tabii yerseniz!

 

Yamyamların bu denli bir araya gelmeleri hayra alamet değil ama bu birliktelikde çok fazla uzun süreceğe benzemiyor. Birbirlerinin etini yemeye başladıklarında kendi sonlarını hazırlayacaklardır. O yüzden sabırla beklemekte fayda vardır. Hem şunun şurasında çarşamba’ya ne kaldı?

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yazıları

14
Mayıs
23
Ağustos
29
Temmuz
24
Ocak
05
Ocak
01
Nisan
21
Mart
20
Ekim
17
Kasım
24
Haziran
02
Mayıs
26
Mart
25
Ocak
03
Aralık
24
Ekim
25
Temmuz
14
Temmuz
03
Temmuz
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.