Ali Keklik
Köşe Yazarı
Ali Keklik
 

Parti eski havasına dönmeye başladı ama…

Kısa bir reklam arasından sonra Ak Parti avukat Fırat Görgel, il başkanlığında yeniden bir toparlama sürecine girdi. Bir önceki dönem il başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici’yi birileri çalıştırmak mı istemedi, yoksa kendisi mi çalışmak istemedi bilemiyoruz! Görev yaptığı dönemlerde başta milletvekilleri olsun, belediye başkanlarıyla uyumlu bir çalışmasını göremedik. Ama biz onu hep iyi niyetli oluşuyla ve samimi duruşuyla tanıdık. Yeni görevinde başarılar diliyoruz…   Fırat Görgel siyasi hayatı boyunca rakiplerinin bile saygısını kazanan bir figür oldu.  Bu figürü yerel seçimlerde bazı gruplar yok etmeye çalıştı. Sürekli algı oluşturarak partisinin belediye başkanıyla bile arasının açılmasına sebep oldular. Bu alenen açık bir şekilde yapıldı, Görgel bu süreçte ciddi anlamda yıpratıldı. Bu süreçte bazı kişiler ellerini ovalarken, bazı kişiler ise partilisinin yıpranmasını sessizce izledi.    “Maraş’ta Fırat Görgel siyaseti bitti” diye algı oluşturmaya çalıştılar. O sustu, sustukça üzerine gittiler.   Rantçı değil, görev vermezler dediler, o gülüp geçti.   5 farklı partiden il başkanlığı teklifi yapıldı, o hiç düşünmeden “ benim partim belli, reisi satmam.”dedi.   Şer grubu sürekli leke atmaya çalışsa da tutmadı! Partisine zarar verecek hiçbir eylemde bulunmadı. Karakterli bir duruş sergiledi. Onun bu dik duruşu kuduz köpeklerini iyice kudurttu ama bir adım dahi geri adım atmadı.   O İl başkanı olduğunda şer grubu birden sustu ve şekil değiştirmeye başladı. Sessizce kış uykusuna yattılar.   ***   Pandemi olmasına rağmen yine parti onu görmek isteyenlerle dolup taşıyor. Görgel’in bu durumu bize değerli milletvekilimiz Ahmet Özdemir’in il başkanlığı dönemini anımsattı. Onun döneminde de parti dolup taşıyordu. Parti eski havasına dönmeye başladı, başlamasına ama seçmen eski seçmen değil! İnsanların istekleri çok değişti. Siyaset gerçekten uzun soluklu bir iş bir anlık hatayı kabul etmiyor. Ve Sezar’ın hakkını Sezar’a teslim ediyor. Umarız Başkan Görgel, milletvekilleriyle, belediye başkanlarıyla ve STK’larla uyumlu bir şekilde çalışır. Çünkü şehir olarak artık kaybedecek zamanımız kalmadı! Fısıldamaların yerini poyrazlar aldı, haberiniz olsun!
Ekleme Tarihi: 01 Aralık 2020 - Salı

Parti eski havasına dönmeye başladı ama…

Kısa bir reklam arasından sonra Ak Parti avukat Fırat Görgel, il başkanlığında yeniden bir toparlama sürecine girdi. Bir önceki dönem il başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici’yi birileri çalıştırmak mı istemedi, yoksa kendisi mi çalışmak istemedi bilemiyoruz! Görev yaptığı dönemlerde başta milletvekilleri olsun, belediye başkanlarıyla uyumlu bir çalışmasını göremedik. Ama biz onu hep iyi niyetli oluşuyla ve samimi duruşuyla tanıdık. Yeni görevinde başarılar diliyoruz…

 

Fırat Görgel siyasi hayatı boyunca rakiplerinin bile saygısını kazanan bir figür oldu.  Bu figürü yerel seçimlerde bazı gruplar yok etmeye çalıştı. Sürekli algı oluşturarak partisinin belediye başkanıyla bile arasının açılmasına sebep oldular. Bu alenen açık bir şekilde yapıldı, Görgel bu süreçte ciddi anlamda yıpratıldı. Bu süreçte bazı kişiler ellerini ovalarken, bazı kişiler ise partilisinin yıpranmasını sessizce izledi.

 

 “Maraş’ta Fırat Görgel siyaseti bitti” diye algı oluşturmaya çalıştılar. O sustu, sustukça üzerine gittiler.

 

Rantçı değil, görev vermezler dediler, o gülüp geçti.

 

5 farklı partiden il başkanlığı teklifi yapıldı, o hiç düşünmeden “ benim partim belli, reisi satmam.”dedi.

 

Şer grubu sürekli leke atmaya çalışsa da tutmadı! Partisine zarar verecek hiçbir eylemde bulunmadı. Karakterli bir duruş sergiledi. Onun bu dik duruşu kuduz köpeklerini iyice kudurttu ama bir adım dahi geri adım atmadı.

 

O İl başkanı olduğunda şer grubu birden sustu ve şekil değiştirmeye başladı. Sessizce kış uykusuna yattılar.

 

***

 

Pandemi olmasına rağmen yine parti onu görmek isteyenlerle dolup taşıyor. Görgel’in bu durumu bize değerli milletvekilimiz Ahmet Özdemir’in il başkanlığı dönemini anımsattı. Onun döneminde de parti dolup taşıyordu. Parti eski havasına dönmeye başladı, başlamasına ama seçmen eski seçmen değil! İnsanların istekleri çok değişti. Siyaset gerçekten uzun soluklu bir iş bir anlık hatayı kabul etmiyor. Ve Sezar’ın hakkını Sezar’a teslim ediyor. Umarız Başkan Görgel, milletvekilleriyle, belediye başkanlarıyla ve STK’larla uyumlu bir şekilde çalışır. Çünkü şehir olarak artık kaybedecek zamanımız kalmadı! Fısıldamaların yerini poyrazlar aldı, haberiniz olsun!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yazıları

14
Mayıs
23
Ağustos
29
Temmuz
24
Ocak
05
Ocak
01
Nisan
21
Mart
20
Ekim
17
Kasım
24
Haziran
02
Mayıs
26
Mart
25
Ocak
03
Aralık
24
Ekim
25
Temmuz
14
Temmuz
03
Temmuz
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.