Ali Keklik
Köşe Yazarı
Ali Keklik
 

O. çocukları!

O… çocukları yazsak annesinin babasının günahı nedir öyle değil mi? Annesine, babasına ve çevresine bakıyorsun pırıl pırıl insanlar ama kendisi yavşağın önde gideni!  Böyle güzel insanlardan bu yavşaklar nasıl çıktı, diye düşünmeden edemiyor insan. Tabi ki birde “armut dibine düşer” atasözü var bununda göz ardı edilmemesi gerekiyor sanırım!  *** Hani Yaşar Kemal’in hafızalarımıza kazındığı bir sözü var ya,  “O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.”diye işte tamda o durumdayız. Kime güveneceğimizi bilemiyoruz. Çıkarı ters düşen arkandan hançeri indiriveriyor. Ne olduğunu anlayamıyorsunuz bile! Seni ona onu sana satarak çatışmadan rant sağlamaya çalışıyor. Kinden, nefretten beslenen bu sürüngengilleri belediyelerin desteklemesi değil, zehirlemesi gerekiyor! Ama Neden yapamıyorlar? Neden korkuyorlar? Hemen açıklayalım! Neden yapamıyorlar, çünkü zaafları var. Kamuoyunun bilmemesi gereken sorunları var. Hesap vermeleri gereken şeyler var. O yüzden kimseyi zehirleyemezler. Yemlerini azaltamazlar! Ve böylece tehdide şantaja pabuç bırakmak zorunda kalırlar. O yüzden onlara kızmayın, sadece acıyın!  Biz onların hangi yolun yolcuları olduğunu biliyoruz. Ne yaptıklarını biliyoruz ve neler yapmadıklarını da biliyoruz. Etik dışı davranmıyorsak bir şey bilmediğimizden değil, mesleğimize olan saygımızdandır. Ama görüyoruz ki; Çakallar kurt postuna bürünmüş millete naralar atıyorlar. Yapmadıkları oyun kalmıyor ama kendilerini sütten çıkmış at kaşık gibi gösteriyorlar. Kucaktan kucağa gezerek kendilerini en namuslu gösteriyorlar. Sübyancılıkta ve sapkınlıkta sınır tanımıyorlar. Buda yetmezmiş gibi ona buna iftira atmaktan da geri durmuyorlar.  Bizimde ahdimiz olsun ki; sizin o bakılmayacak aşağılık yüzlerinizi herkese göstereceğiz!  
Ekleme Tarihi: 20 Ekim 2021 - Çarşamba

O. çocukları!

O… çocukları yazsak annesinin babasının günahı nedir öyle değil mi? Annesine, babasına ve çevresine bakıyorsun pırıl pırıl insanlar ama kendisi yavşağın önde gideni! 

Böyle güzel insanlardan bu yavşaklar nasıl çıktı, diye düşünmeden edemiyor insan. Tabi ki birde “armut dibine düşer” atasözü var bununda göz ardı edilmemesi gerekiyor sanırım! 

***

Hani Yaşar Kemal’in hafızalarımıza kazındığı bir sözü var ya,  “O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.”diye işte tamda o durumdayız. Kime güveneceğimizi bilemiyoruz. Çıkarı ters düşen arkandan hançeri indiriveriyor. Ne olduğunu anlayamıyorsunuz bile!

Seni ona onu sana satarak çatışmadan rant sağlamaya çalışıyor. Kinden, nefretten beslenen bu sürüngengilleri belediyelerin desteklemesi değil, zehirlemesi gerekiyor!

Ama

Neden yapamıyorlar?

Neden korkuyorlar?

Hemen açıklayalım!

Neden yapamıyorlar, çünkü zaafları var. Kamuoyunun bilmemesi gereken sorunları var. Hesap vermeleri gereken şeyler var. O yüzden kimseyi zehirleyemezler. Yemlerini azaltamazlar! Ve böylece tehdide şantaja pabuç bırakmak zorunda kalırlar.

O yüzden onlara kızmayın, sadece acıyın! 

Biz onların hangi yolun yolcuları olduğunu biliyoruz. Ne yaptıklarını biliyoruz ve neler yapmadıklarını da biliyoruz. Etik dışı davranmıyorsak bir şey bilmediğimizden değil, mesleğimize olan saygımızdandır. Ama görüyoruz ki; Çakallar kurt postuna bürünmüş millete naralar atıyorlar.

Yapmadıkları oyun kalmıyor ama kendilerini sütten çıkmış at kaşık gibi gösteriyorlar. Kucaktan kucağa gezerek kendilerini en namuslu gösteriyorlar. Sübyancılıkta ve sapkınlıkta sınır tanımıyorlar. Buda yetmezmiş gibi ona buna iftira atmaktan da geri durmuyorlar. 

Bizimde ahdimiz olsun ki; sizin o bakılmayacak aşağılık yüzlerinizi herkese göstereceğiz!

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yazıları

14
Mayıs
23
Ağustos
29
Temmuz
24
Ocak
05
Ocak
01
Nisan
21
Mart
20
Ekim
17
Kasım
24
Haziran
02
Mayıs
26
Mart
25
Ocak
03
Aralık
24
Ekim
25
Temmuz
14
Temmuz
03
Temmuz
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.