Ali Keklik
Köşe Yazarı
Ali Keklik
 

Önsen köprüsü ve iyi parti!

Geçtiğimiz günlerde 22 kilometrelik yolu 10 kilometre indiren Önsen köprüsü ve bağlantı yolu projesinin temelleri Büyükşehir belediyesi tarafından atıldı. Bu proje bir önceki dönem belediye başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un projelerinden bir tanesiydi.   Projeye belediye başkanı Hayrettin Güngör’ünde sahip çıkıp başlatması şehir adına güzel gelişme oldu. Bu bağlantı yolu şehri karşı yaka denilen tarafa taşıyacağı aşikar. Projenin 2021 yılsonuna kadar tamamlanması hedefleniyor. Arter ve köprünün kısa vadede Sır Barajı’nın güneyinde bulunan 40 mahallede yaklaşık 60 bin kişi tarafından kullanılacağı düşünülüyor.   İlerleyen dönemlerde ise yapılaşmaya hız verilip karşı yakaya yeni bir kent kurulacaktır ama köprüden akan suyun aksu çayı gibi çevreye kötü koku yayması, su canlılarına olumsuz etki yapması bilineceği üzere can sıkıcı bir konu. Bu konuyla ilgili yakın bir zaman içerisinde Ak Parti milletvekillerinin bir hamle yapacağını düşünüyorum. Ayrıca bu projede emeği geçenleri kutluyorum.  Eski BBP’liler iyi partide mi buluşuyor? Çok değil birkaç gün önce 500 kişilik bir grup iyi partiye geçiş yaptı. Bu kişilerin arasında 5 yıl BBP’de onikişubat ilçe başkanı olarak görev yapan Ali Polat’ta vardı. BBP’li eski il başkanı ve Türkoğlu eski ilçe başkanı olarak görev yapan Hasan Kızıldağ’ın ardından Polat’ında iyi partiye geçiş yapmasını dikkate değer görüyorum. Tabi ki BBP eski yöneticisi Yavuz Ağıralioğlu’nun İyi parti genel başkan yardımcısı olmasının etkisi bunda çok büyüktür. Geçmiş dönemde BBP’nin etkili isimlerinden olan ve Onikişubat ilçe başkanı olarak görev yapan ilçe belediye başkanı adayı olan sonrasında il başkanı olarak görev yapan ve şimdilerde aktif siyasete ara veren Ali Kıvrak’ında yeni adresinin iyi parti olacağını düşünüyorum.  Sezar’ın hakkını Sezar’a teslim etmek gerekiyor. Başta kurucu il başkanı ve milletvekili adayı olan Faruk Atlı, İyi parti il başkanı Ahmet Çabukel’i ve İyi Parti Onikişubat ilçe başkanı Doğan Murat Kılıç’ı tebrik etmek gerekiyor. Yapmış oldukları başarılı çalışmalarla parti ivmesini yukarıya çıkarttıklarını düşünüyorum. Şehirdeki iyi parti algısını oluşturmayı başardılar. Bunun etkisini ise olası bir erken seçimde sandıkta göreceklerdir.   
Ekleme Tarihi: 21 Haziran 2021 - Pazartesi

Önsen köprüsü ve iyi parti!

Geçtiğimiz günlerde 22 kilometrelik yolu 10 kilometre indiren Önsen köprüsü ve bağlantı yolu projesinin temelleri Büyükşehir belediyesi tarafından atıldı. Bu proje bir önceki dönem belediye başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un projelerinden bir tanesiydi.

 

Projeye belediye başkanı Hayrettin Güngör’ünde sahip çıkıp başlatması şehir adına güzel gelişme oldu. Bu bağlantı yolu şehri karşı yaka denilen tarafa taşıyacağı aşikar. Projenin 2021 yılsonuna kadar tamamlanması hedefleniyor. Arter ve köprünün kısa vadede Sır Barajı’nın güneyinde bulunan 40 mahallede yaklaşık 60 bin kişi tarafından kullanılacağı düşünülüyor.

 

İlerleyen dönemlerde ise yapılaşmaya hız verilip karşı yakaya yeni bir kent kurulacaktır ama köprüden akan suyun aksu çayı gibi çevreye kötü koku yayması, su canlılarına olumsuz etki yapması bilineceği üzere can sıkıcı bir konu. Bu konuyla ilgili yakın bir zaman içerisinde Ak Parti milletvekillerinin bir hamle yapacağını düşünüyorum. Ayrıca bu projede emeği geçenleri kutluyorum. 


Eski BBP’liler iyi partide mi buluşuyor?


Çok değil birkaç gün önce 500 kişilik bir grup iyi partiye geçiş yaptı. Bu kişilerin arasında 5 yıl BBP’de onikişubat ilçe başkanı olarak görev yapan Ali Polat’ta vardı. BBP’li eski il başkanı ve Türkoğlu eski ilçe başkanı olarak görev yapan Hasan Kızıldağ’ın ardından Polat’ında iyi partiye geçiş yapmasını dikkate değer görüyorum. Tabi ki BBP eski yöneticisi Yavuz Ağıralioğlu’nun İyi parti genel başkan yardımcısı olmasının etkisi bunda çok büyüktür. Geçmiş dönemde BBP’nin etkili isimlerinden olan ve Onikişubat ilçe başkanı olarak görev yapan ilçe belediye başkanı adayı olan sonrasında il başkanı olarak görev yapan ve şimdilerde aktif siyasete ara veren Ali Kıvrak’ında yeni adresinin iyi parti olacağını düşünüyorum. 


Sezar’ın hakkını Sezar’a teslim etmek gerekiyor. Başta kurucu il başkanı ve milletvekili adayı olan Faruk Atlı, İyi parti il başkanı Ahmet Çabukel’i ve İyi Parti Onikişubat ilçe başkanı Doğan Murat Kılıç’ı tebrik etmek gerekiyor. Yapmış oldukları başarılı çalışmalarla parti ivmesini yukarıya çıkarttıklarını düşünüyorum. Şehirdeki iyi parti algısını oluşturmayı başardılar. Bunun etkisini ise olası bir erken seçimde sandıkta göreceklerdir. 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yazıları

14
Mayıs
23
Ağustos
29
Temmuz
24
Ocak
05
Ocak
01
Nisan
21
Mart
20
Ekim
17
Kasım
24
Haziran
02
Mayıs
26
Mart
25
Ocak
03
Aralık
24
Ekim
25
Temmuz
14
Temmuz
03
Temmuz
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.