Ali Keklik
Köşe Yazarı
Ali Keklik
 

Babacan’ın Maraş’taki Babaları Kim?

Yeni parti söylemleri almış başını gidiyor. Tabii ki yeni bir parti kurmak için öncelikle zeminin oluşması gerekiyor. Zemin oluştuğunda ise iyi bir ekip ve partiyi finanse edecek iş adamları gerekli. İş bununla da bitmiyor 81 ildeki teşkilatlanma ve parti için söylemler de önemli. Bir partinin genel merkez yönetimi ne kadar iyi olursa olsun bir şehirdeki temsilcileri yeteri kadar iyi değilse iş yürümüyor, halk o partiden uzaklaşıyor.   Ali Babacan’ın yeni parti söylemlerine yönelik her gün yeni bir gelişme öğreniyoruz. Babacan, aldığımız bilgilere göre şuan illerin yapılanmasını ayarlıyor. İnce eleyip sık dokuduğu genel merkez yönetimi için ise sürekli birilerinin ismi gündeme geliyor. Partinin ise sonbahar ayı gibi kurulması bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde Ali Babacan’ın şehre gelip bir takım kişilerle görüştüğünü gündeme getirmiştik. Bu haber sonrasında ise birçok Ak Partili arkadaşımla aram limoni oldu. Haberle ilgili alınganlık yapıp sindirmelerinin zor olduğunu söylediler. Tabii ki bu dönem onlar için de sancılı geçiyor.   Her neyse bu ismi geçen kişilerin bazıları açıklama yaparak o kişilerle bir araya gelmediğini dile getirdi. Tabii ki gelmedik diyeceklerdi, özellikle şu zamanda kimse hedef tahtasına konulmak istemez. Gerçek bir siyasetçi de zaten parti için zemin oluşmadıkça konuşmak istemez. Bir siyasetçinin elbette ki görüşmesi en doğal hakkıdır. Görüşülür, düşünülüp tartışılır, sonrasında ise eğri oturup doğru konuşabilir. Aldığımız son bilgilere göre ise yeni partinin şehrimizde ayağını oluşturan birkaç kişi var. Bunun bir ayağını iş dünyası oluşturuyor. Yani bir tekstil firmasının partiye sponsor olduğu ciddi ciddi konuşuluyor. Diğer bir ayağının ise Babacan adına görüşmeleri sürdürdüğü öne sürülüyor…   Babacan ile görüştüğü iddia edilen kişiler arasında olan Bekir Kılıç ve Sıtkı Güvenç ile birkaç gün önce bir araya geldik ve açık açık görüşmeyi sordum. Verdikleri cevaplar ise tam politik oldu. Kendisini kamuoyuna BBP’de tanıtan ve sonrasında Ak Parti’ye geçip Büyükşehir Belediye Başkan vekilliğine kadar yükselen Kılıç, şu an için işiyle gündeme gelmek istediğini, Babacan ile görüşmediğini ve siyaset için bekleme kararı aldığını söyledi. Kendisini Ak Parti ile kamuoyuna tanıtan ve burada milletvekilliği de yapan Güvenç ise Babacan ile görüşmediğini ama dünya görüşüne uygun bir partide siyaset yapmak istediğini söyledi.   Anlaşılan parti kurulana kadar daha çok şey duyacağız. Babacan ve ekibinin partinin ölü doğum olmaması için sıkı bir çalışma içerisinde olduğu ve partiye katkısı olabilecek kişilerle yola çıkacağı ise gelen bilgiler arasında. Parti kurma olayının ağustos ayı ile birlikte hızlanacağı konuşuluyor.
Ekleme Tarihi: 04 Ağustos 2019 - Pazar

Babacan’ın Maraş’taki Babaları Kim?

Yeni parti söylemleri almış başını gidiyor. Tabii ki yeni bir parti kurmak için öncelikle zeminin oluşması gerekiyor. Zemin oluştuğunda ise iyi bir ekip ve partiyi finanse edecek iş adamları gerekli. İş bununla da bitmiyor 81 ildeki teşkilatlanma ve parti için söylemler de önemli. Bir partinin genel merkez yönetimi ne kadar iyi olursa olsun bir şehirdeki temsilcileri yeteri kadar iyi değilse iş yürümüyor, halk o partiden uzaklaşıyor.

 

Ali Babacan’ın yeni parti söylemlerine yönelik her gün yeni bir gelişme öğreniyoruz. Babacan, aldığımız bilgilere göre şuan illerin yapılanmasını ayarlıyor. İnce eleyip sık dokuduğu genel merkez yönetimi için ise sürekli birilerinin ismi gündeme geliyor. Partinin ise sonbahar ayı gibi kurulması bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde Ali Babacan’ın şehre gelip bir takım kişilerle görüştüğünü gündeme getirmiştik. Bu haber sonrasında ise birçok Ak Partili arkadaşımla aram limoni oldu. Haberle ilgili alınganlık yapıp sindirmelerinin zor olduğunu söylediler. Tabii ki bu dönem onlar için de sancılı geçiyor.

 

Her neyse bu ismi geçen kişilerin bazıları açıklama yaparak o kişilerle bir araya gelmediğini dile getirdi. Tabii ki gelmedik diyeceklerdi, özellikle şu zamanda kimse hedef tahtasına konulmak istemez. Gerçek bir siyasetçi de zaten parti için zemin oluşmadıkça konuşmak istemez. Bir siyasetçinin elbette ki görüşmesi en doğal hakkıdır. Görüşülür, düşünülüp tartışılır, sonrasında ise eğri oturup doğru konuşabilir. Aldığımız son bilgilere göre ise yeni partinin şehrimizde ayağını oluşturan birkaç kişi var. Bunun bir ayağını iş dünyası oluşturuyor. Yani bir tekstil firmasının partiye sponsor olduğu ciddi ciddi konuşuluyor. Diğer bir ayağının ise Babacan adına görüşmeleri sürdürdüğü öne sürülüyor…

 

Babacan ile görüştüğü iddia edilen kişiler arasında olan Bekir Kılıç ve Sıtkı Güvenç ile birkaç gün önce bir araya geldik ve açık açık görüşmeyi sordum. Verdikleri cevaplar ise tam politik oldu. Kendisini kamuoyuna BBP’de tanıtan ve sonrasında Ak Parti’ye geçip Büyükşehir Belediye Başkan vekilliğine kadar yükselen Kılıç, şu an için işiyle gündeme gelmek istediğini, Babacan ile görüşmediğini ve siyaset için bekleme kararı aldığını söyledi. Kendisini Ak Parti ile kamuoyuna tanıtan ve burada milletvekilliği de yapan Güvenç ise Babacan ile görüşmediğini ama dünya görüşüne uygun bir partide siyaset yapmak istediğini söyledi.

 

Anlaşılan parti kurulana kadar daha çok şey duyacağız. Babacan ve ekibinin partinin ölü doğum olmaması için sıkı bir çalışma içerisinde olduğu ve partiye katkısı olabilecek kişilerle yola çıkacağı ise gelen bilgiler arasında. Parti kurma olayının ağustos ayı ile birlikte hızlanacağı konuşuluyor.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yazıları

14
Mayıs
23
Ağustos
29
Temmuz
24
Ocak
05
Ocak
01
Nisan
21
Mart
20
Ekim
17
Kasım
24
Haziran
02
Mayıs
26
Mart
25
Ocak
03
Aralık
24
Ekim
25
Temmuz
14
Temmuz
03
Temmuz
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.