Ali Keklik
Köşe Yazarı
Ali Keklik
 

#Filmlegez

Başta söyleyeyim bu yazımda yeni hizmete açtığımızsitemizin reklamını yapacağım. Hemen öyle burun kıvırmayın, bizlerinde sizlere daha iyi hizmet verebilme adına reklama ihtiyacı var.Her şeyin başı reklam ama maalesef bu şehrimizde çöpe giden para olarak görülüyor. Bu yüzdendir ki öyle çok fazla ulusal firmalarımız yok ve kendimizi çok fazla tanıtamıyoruz. Bu konuda siz değerli okurlarımızdan destek bekliyoruz. İyisiyle kötüsüyle 3 yıla yakın bir süredir www.marasfisilti.com adresiyle ve Maraş Fısıltı gazetemizle sizlere hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu hizmetimizin yanında ise ulusal anlamda bir hayalim olan Filmle Gez sayfamızı sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyorum. Genç kardeşlerimize ise hayallerinin peşinden gitmelerini öneriyorum. Siyaset, ekonomi ve güncel haberlerden sıkılanları düşünerek seyahat tutkunları ve filmkolik kişileri de göz önünde bulundurarak sadece seyahat, dizi ve sinema haberlerinin yer aldığı www.filmlegez.com haber sitemizi sizler için hizmete sunduk. Özellikle siyasetin iyice kutuplaştığı ve ekonomik olayların insan psikolojisine olumsuz yönde yansıdığı dönemde böyle bir siteyi siz değerli takipçilerimizin hakettiğini düşünüyoruz. Artık siyaset, ekonomi ve üçüncü sayfa haberlerini takip edip iç geçireceğinize birazdaFilmle Gez’i takip ederek seyahat etmenin ve film izlemenin keyfini yakalayabilirsiniz. Ayrıca sitemizde senaryo yazma hizmeti de sunuyoruz. Dilediğiniz, istediğiniz, unutamadığınız özel anılarınız ve “hayatımı anlatsam film olur” dediğiniz konuları bizlere anlatın sizler için senaryolaştıralım. Diğer taraftan ise açmış olduğumuz bu sayfamızda sizlerde gezi yazısı, dizi ve sinema yazıları yazabilirsiniz. Tek yapmanız gereken bizimle iletişime geçmek.  Filmle Gez iletişimimiz: www.filmlegez.com Gmail: filmlegez@gmail.com Facebook, Twitter, İnstagram: Filmle Gez
Ekleme Tarihi: 03 Temmuz 2019 - Çarşamba

#Filmlegez

Başta söyleyeyim bu yazımda yeni hizmete açtığımızsitemizin reklamını yapacağım. Hemen öyle burun kıvırmayın, bizlerinde sizlere daha iyi hizmet verebilme adına reklama ihtiyacı var.Her şeyin başı reklam ama maalesef bu şehrimizde çöpe giden para olarak görülüyor. Bu yüzdendir ki öyle çok fazla ulusal firmalarımız yok ve kendimizi çok fazla tanıtamıyoruz. Bu konuda siz değerli okurlarımızdan destek bekliyoruz. İyisiyle kötüsüyle 3 yıla yakın bir süredir www.marasfisilti.com adresiyle ve Maraş Fısıltı gazetemizle sizlere hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu hizmetimizin yanında ise ulusal anlamda bir hayalim olan Filmle Gez sayfamızı sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyorum. Genç kardeşlerimize ise hayallerinin peşinden gitmelerini öneriyorum.

Siyaset, ekonomi ve güncel haberlerden sıkılanları düşünerek seyahat tutkunları ve filmkolik kişileri de göz önünde bulundurarak sadece seyahat, dizi ve sinema haberlerinin yer aldığı www.filmlegez.com haber sitemizi sizler için hizmete sunduk.

Özellikle siyasetin iyice kutuplaştığı ve ekonomik olayların insan psikolojisine olumsuz yönde yansıdığı dönemde böyle bir siteyi siz değerli takipçilerimizin hakettiğini düşünüyoruz. Artık siyaset, ekonomi ve üçüncü sayfa haberlerini takip edip iç geçireceğinize birazdaFilmle Gez’i takip ederek seyahat etmenin ve film izlemenin keyfini yakalayabilirsiniz. Ayrıca sitemizde senaryo yazma hizmeti de sunuyoruz. Dilediğiniz, istediğiniz, unutamadığınız özel anılarınız ve “hayatımı anlatsam film olur” dediğiniz konuları bizlere anlatın sizler için senaryolaştıralım.

Diğer taraftan ise açmış olduğumuz bu sayfamızda sizlerde gezi yazısı, dizi ve sinema yazıları yazabilirsiniz. Tek yapmanız gereken bizimle iletişime geçmek. 

Filmle Gez iletişimimiz: www.filmlegez.com

Gmail: filmlegez@gmail.com

Facebook, Twitter, İnstagram: Filmle Gez

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yazıları

14
Mayıs
23
Ağustos
29
Temmuz
24
Ocak
05
Ocak
01
Nisan
21
Mart
20
Ekim
17
Kasım
24
Haziran
02
Mayıs
26
Mart
25
Ocak
03
Aralık
24
Ekim
25
Temmuz
14
Temmuz
03
Temmuz
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.