İYİ Parti, seçime tek başına girme kararı mı aldı?

POLİTİKA 02.12.2022 - 12:22, Güncelleme: 04.12.2022 - 18:06
 

İYİ Parti, seçime tek başına girme kararı mı aldı?

CHP ve İYİ Parti hakkında son günlerde Kulisler durmuyor. İddialar peşpeşe geliyor. Son atılan iddia ise İYİ Parti'nin kendi listesiyle seçime gireceği yönünde.

CHP ve İYİ Parti hakkında son günlerde Kulisler durmuyor. İddialar peşpeşe geliyor. Son atılan iddia ise 6’lı masada yer alan İYİ Parti'nin kendi listesiyle seçime gireceği yönünde.  Bu iddiayı ortaya atan ise HaberTürk yazarı Bülent Aydemir. Aydemir yazısında Altılı Masa'daki 5 partinin CHP üzerinden seçime gireceğini, İYİ Parti'nin kendi listesiyle seçime gireceğini söyledi. İşte Aydemir'in yazısı: Kılıçdaroğlu kesin, geri dönüş yok - Kemal Kılıçdaroğlu, bugüne kadar adaylık konusunu masada hiç açmadı ancak adaylığı için, 'Ok yaydan çıktı; geri dönüş yok' diye bakan bir ekip var. CHP içinde küçük de Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı çıkan bir ekip var ancak kendisini destekleyen ekip oldukça inanmış ve motive… x İmamoğlu her şeyi kaybedebilir - İmamoğlu’nu destekleyen ekip son yaşananlardan sonra desteklerini çekmiş durumda. İmamoğlu adaylık meselesini bir türlü gündemden düşürmüyor ve bu duruma yönelik rahatsızlık iyice artmış durumda. İmamoğlu, CHP Teşkilatı aday göstermemesine rağmen, aday olursa her şeyi kaybedeceği savunuluyor; CHP Genel Başkanlığı dahil… İYİ Parti 'ortak liste'ye de karşı çıktı CHP, DEVA, Saadet, Gelecek ve Demokrat Parti’ye listelerinden toplam 20 civarında bir kontenjan ayırmayı planlıyor. İyi Parti ise ittifaka yanaşmıyor. İyi Parti, çok büyük ihtimalle seçime kendi aday listeleri ile girecek."  
CHP ve İYİ Parti hakkında son günlerde Kulisler durmuyor. İddialar peşpeşe geliyor. Son atılan iddia ise İYİ Parti'nin kendi listesiyle seçime gireceği yönünde.

CHP ve İYİ Parti hakkında son günlerde Kulisler durmuyor. İddialar peşpeşe geliyor. Son atılan iddia ise 6’lı masada yer alan İYİ Parti'nin kendi listesiyle seçime gireceği yönünde. 

Bu iddiayı ortaya atan ise HaberTürk yazarı Bülent Aydemir. Aydemir yazısında Altılı Masa'daki 5 partinin CHP üzerinden seçime gireceğini, İYİ Parti'nin kendi listesiyle seçime gireceğini söyledi.

İşte Aydemir'in yazısı:

Kılıçdaroğlu kesin, geri dönüş yok

- Kemal Kılıçdaroğlu, bugüne kadar adaylık konusunu masada hiç açmadı ancak adaylığı için, 'Ok yaydan çıktı; geri dönüş yok' diye bakan bir ekip var. CHP içinde küçük de Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı çıkan bir ekip var ancak kendisini destekleyen ekip oldukça inanmış ve motive… x
İmamoğlu her şeyi kaybedebilir

- İmamoğlu’nu destekleyen ekip son yaşananlardan sonra desteklerini çekmiş durumda. İmamoğlu adaylık meselesini bir türlü gündemden düşürmüyor ve bu duruma yönelik rahatsızlık iyice artmış durumda. İmamoğlu, CHP Teşkilatı aday göstermemesine rağmen, aday olursa her şeyi kaybedeceği savunuluyor; CHP Genel Başkanlığı dahil…

İYİ Parti 'ortak liste'ye de karşı çıktı

CHP, DEVA, Saadet, Gelecek ve Demokrat Parti’ye listelerinden toplam 20 civarında bir kontenjan ayırmayı planlıyor. İyi Parti ise ittifaka yanaşmıyor. İyi Parti, çok büyük ihtimalle seçime kendi aday listeleri ile girecek."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.