İşte Beşiktaş'ın Di Maria'ya yaptığı teklif!

SPOR 01.07.2024 - 08:49, Güncelleme: 01.07.2024 - 08:49
 

İşte Beşiktaş'ın Di Maria'ya yaptığı teklif!

Beşiktaş'ın Angel Di Maria için yaptığı teklif, Portekiz basını tarafından duyuruldu. işte detaylar...

Beşiktaş'ın Angel Di Maria için yaptığı teklif, Portekiz basını tarafından duyuruldu. işte detaylar... Portekiz basını, Süper Lig devi Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Angel Di Maria için siyah beyazlı kulübün yaptığı teklifi ortaya çıkardı. Portekiz gazetesi A Bola, Benfica'nın bu transferde bir adım öne geçtiğini ileri sürdü. Haberde, 36 yaşındaki hücum oyuncusu için Beşiktaş ve Rosario Central'in de devrede olduğu ancak Di Maria'nın, Portekiz kulübüyle sözleşme yenilemeyi en güçlü seçenek olarak gördüğü belirtildi. Haber detayında, "Benfica, bir sezon daha Di Maria'yla yoluna devam etme konusunda lider durumda" ifadelerine yer verilirken, Beşiktaş'ın yaptığı teklifin ise detayları paylaşıldı.  Beşiktaş'ın ikinci başkanı Hüseyin Yücel'in Di Maria'ya 1 yıllık sözleşme, 5 milyon euro yıllık ücret ve 2.5 milyon euro imza parası teklif ettiği ortaya çıktı.  
Beşiktaş'ın Angel Di Maria için yaptığı teklif, Portekiz basını tarafından duyuruldu. işte detaylar...

Beşiktaş'ın Angel Di Maria için yaptığı teklif, Portekiz basını tarafından duyuruldu. işte detaylar...

Portekiz basını, Süper Lig devi Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Angel Di Maria için siyah beyazlı kulübün yaptığı teklifi ortaya çıkardı.

Portekiz gazetesi A Bola, Benfica'nın bu transferde bir adım öne geçtiğini ileri sürdü. Haberde, 36 yaşındaki hücum oyuncusu için Beşiktaş ve Rosario Central'in de devrede olduğu ancak Di Maria'nın, Portekiz kulübüyle sözleşme yenilemeyi en güçlü seçenek olarak gördüğü belirtildi. Haber detayında, "Benfica, bir sezon daha Di Maria'yla yoluna devam etme konusunda lider durumda" ifadelerine yer verilirken, Beşiktaş'ın yaptığı teklifin ise detayları paylaşıldı.

 Beşiktaş'ın ikinci başkanı Hüseyin Yücel'in Di Maria'ya 1 yıllık sözleşme, 5 milyon euro yıllık ücret ve 2.5 milyon euro imza parası teklif ettiği ortaya çıktı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.