Onikişubat Muhtarları Madagaskar'da Şehidin Vasiyetini Yerine Getirdi!

YEREL HABERLER 04.07.2024 - 18:13, Güncelleme: 04.07.2024 - 18:13
 

Onikişubat Muhtarları Madagaskar'da Şehidin Vasiyetini Yerine Getirdi!

Onikişubat Muhtarları Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan Gürbak, P.AST.ÇVŞ. Mehmet Ali Horoz'un vasiyeti üzere Madagaskar'da su kuyusu açtırdıklarını söyledi.

Başkan Gürbak, " Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak, sınırlarımızın güvenliğini sağlamak ve Aziz milletimizin refahı için Fırat Kalkanı Harekatı Bölgesinde, Pençe-Kilit Operasyonu Kapsamında; arama-tarama faaliyetleri sonucu bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada kahramanca çarpışarak, şehit olan hemşehrimiz P.Ast.Çvş. Mehmet Ali Horoz'un vasiyeti üzere Madagaskar'da Onikişubat Muhtarları olarak şehidimiz adına su kuyusu açtırdık. Mehmetçiğimiz bizler için cansiperane vatanımızın bütünlüğünü savunurken bizlerde milletçe şehitlerimizin ve gazilerimizin hatıratlarını yaşatmak ve ilelebet korumak için gayret ve özen göstermeliyiz. Bu vesileyle şehit olan Mehmetçiklerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyoruz. Mekanları cennet, Makamları Al'i olsun." ifadelerine yer verdi. 
Onikişubat Muhtarları Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan Gürbak, P.AST.ÇVŞ. Mehmet Ali Horoz'un vasiyeti üzere Madagaskar'da su kuyusu açtırdıklarını söyledi.

Başkan Gürbak, " Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak, sınırlarımızın güvenliğini sağlamak ve Aziz milletimizin refahı için Fırat Kalkanı Harekatı Bölgesinde, Pençe-Kilit Operasyonu Kapsamında; arama-tarama faaliyetleri sonucu bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada kahramanca çarpışarak, şehit olan hemşehrimiz P.Ast.Çvş. Mehmet Ali Horoz'un vasiyeti üzere Madagaskar'da Onikişubat Muhtarları olarak şehidimiz adına su kuyusu açtırdık.

Mehmetçiğimiz bizler için cansiperane vatanımızın bütünlüğünü savunurken bizlerde milletçe şehitlerimizin ve gazilerimizin hatıratlarını yaşatmak ve ilelebet korumak için gayret ve özen göstermeliyiz.

Bu vesileyle şehit olan Mehmetçiklerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyoruz. Mekanları cennet, Makamları Al'i olsun." ifadelerine yer verdi. 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.