Mahçiçek en başarılı belediyeler listesinde!

20.08.2020 - 18:19, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Mahçiçek en başarılı belediyeler listesinde!

ORC araştırma şirketi yerel yönetimlerde performans araştırması yaptı.

Araştırmaya göre Kahramanmaraş’ta ilklerin öncüsü Onikişubat Belediyesi, Başkan Hanefi Mahçiçek’in başarıları ile Akdeniz Bölgesi’nde 6’ncı sırada yer aldı.   Mahalli idareler seçimlerinden bu yana geçen süreçte araştırma şirketlerinin seçmen gözünde mevcut belediye başkanlarının performanslarını ölçmek amacıyla yaptıkları ankete bir yenisi eklendi. ORC Araştırma 30 büyükşehirde 1-15 Ağustos 2020 tarihlerinde, 23 bin 200 katılımcıyla gerçekleştirilen 'En Başarılı Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları' araştırması sonuçları açıklandı. Yüz yüze anket ve CATI yöntemiyle gerçekleştirilen araştırmaya, nüfusu 10 binden düşük olan ilçeler dahil edilmedi.   Yapılan Araştırmaya göre Akdeniz Bölgesinde bulunan belediyeler arasında 6’ncı sırada yerini alan Onikişubat Belediyesi, ilk 10 sıralamasında yüzde 58’lik başarı oranı ile 6’ncı sırada yer aldı.   
ORC araştırma şirketi yerel yönetimlerde performans araştırması yaptı.

Araştırmaya göre Kahramanmaraş’ta ilklerin öncüsü Onikişubat Belediyesi, Başkan Hanefi Mahçiçek’in başarıları ile Akdeniz Bölgesi’nde 6’ncı sırada yer aldı.

 

Mahalli idareler seçimlerinden bu yana geçen süreçte araştırma şirketlerinin seçmen gözünde mevcut belediye başkanlarının performanslarını ölçmek amacıyla yaptıkları ankete bir yenisi eklendi. ORC Araştırma 30 büyükşehirde 1-15 Ağustos 2020 tarihlerinde, 23 bin 200 katılımcıyla gerçekleştirilen 'En Başarılı Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları' araştırması sonuçları açıklandı. Yüz yüze anket ve CATI yöntemiyle gerçekleştirilen araştırmaya, nüfusu 10 binden düşük olan ilçeler dahil edilmedi.

 

Yapılan Araştırmaya göre Akdeniz Bölgesinde bulunan belediyeler arasında 6’ncı sırada yerini alan Onikişubat Belediyesi, ilk 10 sıralamasında yüzde 58’lik başarı oranı ile 6’ncı sırada yer aldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.