Akbank'ta 50 Bin TL yatıran ne kadar kazanır?

EKONOMİ 27.08.2024 - 18:24, Güncelleme: 30.08.2024 - 13:39
 

Akbank'ta 50 Bin TL yatıran ne kadar kazanır?

Geçtiğimiz haftalarda yüzde 50'nin üzerinde seyreden faiz oranları, son güncellemeyle birlikte düşüşe geçti. işte detaylar...

Akbank, yüksek faiz oranı sunan bankalardan biri olarak biliniyor. Ancak son dönemde yaşanan faiz oranlarındaki düşüş, yatırımcıların dikkatini çekmiş durumda. Akbank'ta 32 günlük mevduat faizi, ilk kez hesap açan müşteriler için yüzde 47 oranında sunuluyor. Bu oran, özellikle kısa vadede yüksek getiri sağlamak isteyenler için cazip bir seçenek oluşturuyor. Akbank, yeni müşterilerine özel olarak sunduğu hoş geldin faizini 30 gün boyunca geçerli kılıyor. Bu süre zarfında, hesap sahipleri yüksek faiz oranlarından yararlanabiliyor. Ancak bu sürenin sonunda faiz oranları, bankanın standart mevduat faiz oranlarına göre yeniden düzenleniyor.  Akbank'ın güncel faiz oranlarıyla 50 bin TL yatıran bir müşteri, 32 gün sonunda 1.921,87 TL faiz getirisi elde edebiliyor. Bu oran, bankanın sunduğu yüksek faiz imkanlarıyla birleştiğinde oldukça cazip hale geliyor.
Geçtiğimiz haftalarda yüzde 50'nin üzerinde seyreden faiz oranları, son güncellemeyle birlikte düşüşe geçti. işte detaylar...

Akbank, yüksek faiz oranı sunan bankalardan biri olarak biliniyor. Ancak son dönemde yaşanan faiz oranlarındaki düşüş, yatırımcıların dikkatini çekmiş durumda.

Akbank'ta 32 günlük mevduat faizi, ilk kez hesap açan müşteriler için yüzde 47 oranında sunuluyor. Bu oran, özellikle kısa vadede yüksek getiri sağlamak isteyenler için cazip bir seçenek oluşturuyor.

Akbank, yeni müşterilerine özel olarak sunduğu hoş geldin faizini 30 gün boyunca geçerli kılıyor. Bu süre zarfında, hesap sahipleri yüksek faiz oranlarından yararlanabiliyor.

Ancak bu sürenin sonunda faiz oranları, bankanın standart mevduat faiz oranlarına göre yeniden düzenleniyor. 

Akbank'ın güncel faiz oranlarıyla 50 bin TL yatıran bir müşteri, 32 gün sonunda 1.921,87 TL faiz getirisi elde edebiliyor. Bu oran, bankanın sunduğu yüksek faiz imkanlarıyla birleştiğinde oldukça cazip hale geliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.