Tarım Kredi Market'teki indirimi duyan koşuyor!

AKTÜEL 27.08.2024 - 18:18, Güncelleme: 29.08.2024 - 21:14
 

Tarım Kredi Market'teki indirimi duyan koşuyor!

Temel gıda maddelerinden peynir, bu kampanya kapsamında önemli bir indirimle satışa sunuluyor. işte detaylar...

Tarım Kredi Kooperatif Market, Ağustos ayına özel olarak peynir çeşitlerinde büyük indirimler yaparak, vatandaşlara daha uygun fiyatlı alışveriş imkanı sunuyor. Bu indirimler 26 Ağustos 2024 tarihinde başlayıp, 6 Eylül 2024 tarihine kadar devam edecek. Tarım Kredi Market'te indirime giren peynir çeşitleri arasında her damak zevkine hitap eden ürünler bulunuyor. 1 kilogramlık taze beyaz peynir 135 TL gibi uygun bir fiyattan satışa sunulurken, TK beyaz peynir 154,90 TL, olgunlaştırılmış beyaz peynir ise 245 TL'den raflarda yerini alıyor. Ayrıca, süzme peynir, tulum peyniri, kaşar peyniri ve tost peyniri gibi farklı peynir çeşitlerinde de cazip indirimler mevcut.  
Temel gıda maddelerinden peynir, bu kampanya kapsamında önemli bir indirimle satışa sunuluyor. işte detaylar...

Tarım Kredi Kooperatif Market, Ağustos ayına özel olarak peynir çeşitlerinde büyük indirimler yaparak, vatandaşlara daha uygun fiyatlı alışveriş imkanı sunuyor.

Bu indirimler 26 Ağustos 2024 tarihinde başlayıp, 6 Eylül 2024 tarihine kadar devam edecek.

Tarım Kredi Market'te indirime giren peynir çeşitleri arasında her damak zevkine hitap eden ürünler bulunuyor.

1 kilogramlık taze beyaz peynir 135 TL gibi uygun bir fiyattan satışa sunulurken, TK beyaz peynir 154,90 TL, olgunlaştırılmış beyaz peynir ise 245 TL'den raflarda yerini alıyor. Ayrıca, süzme peynir, tulum peyniri, kaşar peyniri ve tost peyniri gibi farklı peynir çeşitlerinde de cazip indirimler mevcut.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.