Balcıoğlu, Hem ticaretin hem de sanayicinin buna ihtiyacı vardı!

YEREL HABERLER 05.10.2022 - 07:41, Güncelleme: 05.10.2022 - 07:41
 

Balcıoğlu, Hem ticaretin hem de sanayicinin buna ihtiyacı vardı!

KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu, “Yeni bir yasa ile devlet hazine arazilerini enerji üretimi için hizmete açma kararı aldı. Hem ticaret hanelerimizin hem de sanayi imalathanelerimizin buna ihtiyacı vardı.” Dedi.

KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu, Hazine taşınmazları üzerine lisanssız elektrik üretimi konulu programda konuştu. Balcıoğlu konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Enerji fiyatları aldı başını gitti, hiçbir türlü fiyat hesaplayamıyoruz, mal satamıyoruz, mal yapamıyoruz; hiçbir şeyin ölçüsünün kalmadığı bir günde hükümet; ‘Enerji pahalı diyorsanız kendi enerjinizi ürete bilirsiniz’ dedi. Üretebiliriz de dün yer bulamıyorduk bunun için. İşte Kahramanmaraş’ta iseniz trafoya yakın olmalı, dağıtım şirketinin sınırları içerisinde olmalısınız. Zannederim bir 10 gün falan önce bir yasa çıktı: ‘Türkiye’nin herhangi bir yerinde enerji santrali kurabilir ve buradaki işletmenizin eksiklerini tamamlayabilirsiniz’ idi. Şimdi geçen hafta çıkan yeni bir yasa ile devlet hazine arazilerini enerji üretimi için hizmete açma kararı aldı. Bizim de buna ihtiyacımız var, hem ticaret hanelerimizin hem sanayi, imalathanelerimizin ihtiyacı vardı.”   
KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu, “Yeni bir yasa ile devlet hazine arazilerini enerji üretimi için hizmete açma kararı aldı. Hem ticaret hanelerimizin hem de sanayi imalathanelerimizin buna ihtiyacı vardı.” Dedi.

KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu, Hazine taşınmazları üzerine lisanssız elektrik üretimi konulu programda konuştu.

Balcıoğlu konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Enerji fiyatları aldı başını gitti, hiçbir türlü fiyat hesaplayamıyoruz, mal satamıyoruz, mal yapamıyoruz; hiçbir şeyin ölçüsünün kalmadığı bir günde hükümet; ‘Enerji pahalı diyorsanız kendi enerjinizi ürete bilirsiniz’ dedi. Üretebiliriz de dün yer bulamıyorduk bunun için. İşte Kahramanmaraş’ta iseniz trafoya yakın olmalı, dağıtım şirketinin sınırları içerisinde olmalısınız.

Zannederim bir 10 gün falan önce bir yasa çıktı: ‘Türkiye’nin herhangi bir yerinde enerji santrali kurabilir ve buradaki işletmenizin eksiklerini tamamlayabilirsiniz’ idi. Şimdi geçen hafta çıkan yeni bir yasa ile devlet hazine arazilerini enerji üretimi için hizmete açma kararı aldı. Bizim de buna ihtiyacımız var, hem ticaret hanelerimizin hem sanayi, imalathanelerimizin ihtiyacı vardı.” 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.