“Kişisel Çıkarlarınızı, Akrabalık İlişkilerinizi Öne Çıkarmayın”

POLİTİKA 17.04.2019 - 18:25, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

“Kişisel Çıkarlarınızı, Akrabalık İlişkilerinizi Öne Çıkarmayın”

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş milletvekili Mahir Ünal, “Vatandaşlar bizleri temsilci olarak seçti. Bu işi yaparken nefsinizi ve hevesinizi, kişisel çıkarlarınızı, akrabalık ilişkilerinizi öne çıkarmayın.”dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş milletvekili Mahir Ünal ve beraberindeki milletvekillerinden Habibe Öçal, Ahmet Özdemir, Cihat Sezal ve İmran Kılıç göreve yeni seçilen Büyükşehir Belediye başkanı Hayrettin Güngör’ü, Dulkadiroğlu Belediye başkanı Necati Okay’ı, Onikişubat ilçe başkanı Hanefi Mahçiçek’i ve son olarak MHP il başkanı Ertuğrul Doğan’ı ziyaret etti. Büyükşehir Belediye başkanlığında konuşan Ünal, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kişisel hırsların ön plana çıkartılmaması gerektiğini belirten Mahir Ünal şunları söyledi: “Vatandaşlar bizleri temsilci olarak seçti. Bu işi yaparken nefsinizi ve hevesinizi, kişisel çıkarlarınızı, akrabalık ilişkilerinizi öne çıkarmayın. Yönetici göreve geldiği zaman nefsini, arzusunu, hırsını, akrabasını, adamlarını bir kenara bırakır. Şu benim adamım, şu benim arkadaşım, şu benim amcaoğlu, dayıoğlu değil. Kim istişareden uzaklaşırsa, kim ki bu birlik ve beraberliğin gidişatını bozar, kendi hevesi, kendi kişisel ilişkileri çerçevesinde hareket ederse, Cumhurbaşkanımızın söylediğini söylüyorum. O kişi bizden değildir."  
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş milletvekili Mahir Ünal, “Vatandaşlar bizleri temsilci olarak seçti. Bu işi yaparken nefsinizi ve hevesinizi, kişisel çıkarlarınızı, akrabalık ilişkilerinizi öne çıkarmayın.”dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş milletvekili Mahir Ünal ve beraberindeki milletvekillerinden Habibe Öçal, Ahmet Özdemir, Cihat Sezal ve İmran Kılıç göreve yeni seçilen Büyükşehir Belediye başkanı Hayrettin Güngör’ü, Dulkadiroğlu Belediye başkanı Necati Okay’ı, Onikişubat ilçe başkanı Hanefi Mahçiçek’i ve son olarak MHP il başkanı Ertuğrul Doğan’ı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye başkanlığında konuşan Ünal, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kişisel hırsların ön plana çıkartılmaması gerektiğini belirten Mahir Ünal şunları söyledi: “Vatandaşlar bizleri temsilci olarak seçti. Bu işi yaparken nefsinizi ve hevesinizi, kişisel çıkarlarınızı, akrabalık ilişkilerinizi öne çıkarmayın. Yönetici göreve geldiği zaman nefsini, arzusunu, hırsını, akrabasını, adamlarını bir kenara bırakır. Şu benim adamım, şu benim arkadaşım, şu benim amcaoğlu, dayıoğlu değil.

Kim istişareden uzaklaşırsa, kim ki bu birlik ve beraberliğin gidişatını bozar, kendi hevesi, kendi kişisel ilişkileri çerçevesinde hareket ederse, Cumhurbaşkanımızın söylediğini söylüyorum. O kişi bizden değildir."
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.