Okullarda Akıllı Telefon Yasaklandı!

EĞİTİM 09.09.2024 - 17:07, Güncelleme: 09.09.2024 - 17:07
 

Okullarda Akıllı Telefon Yasaklandı!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2023-2024 eğitim öğretim yılı itibarıyla okullarda cep telefonu kullanımını sınırlandıran yeni bir genelge yayımladı.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2023-2024 eğitim öğretim yılı itibarıyla okullarda cep telefonu kullanımını sınırlandıran yeni bir genelge yayınladı. Genelgeye göre, sınıflarda cep telefonları ve diğer bilişim araçları bulundurmak yasaklandı. Bu düzenleme, öğrencilerin dikkatini dağıtan unsurları ortadan kaldırmak ve eğitim süreçlerini daha verimli hale getirmek amacıyla alındı. Yeni düzenleme ile öğrencilerin sınıf içinde cep telefonu kullanmaları yasaklandı. MEB, bu adımı öğrencilerin dikkatinin dağılmasını engellemek ve eğitim sürecinin kalitesini artırmak için atıldığını belirtti. Artık sınıf içinde cep telefonları başta olmak üzere bilişim araçlarının bulunmasına izin verilmeyecek.  
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2023-2024 eğitim öğretim yılı itibarıyla okullarda cep telefonu kullanımını sınırlandıran yeni bir genelge yayımladı.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2023-2024 eğitim öğretim yılı itibarıyla okullarda cep telefonu kullanımını sınırlandıran yeni bir genelge yayınladı. Genelgeye göre, sınıflarda cep telefonları ve diğer bilişim araçları bulundurmak yasaklandı.

Bu düzenleme, öğrencilerin dikkatini dağıtan unsurları ortadan kaldırmak ve eğitim süreçlerini daha verimli hale getirmek amacıyla alındı.

Yeni düzenleme ile öğrencilerin sınıf içinde cep telefonu kullanmaları yasaklandı. MEB, bu adımı öğrencilerin dikkatinin dağılmasını engellemek ve eğitim sürecinin kalitesini artırmak için atıldığını belirtti. Artık sınıf içinde cep telefonları başta olmak üzere bilişim araçlarının bulunmasına izin verilmeyecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.