AK Parti Dulkadiroğlu ve Onikişubat'ta devir teslim yapıldı!

POLİTİKA 12.09.2024 - 20:52, Güncelleme: 16.09.2024 - 17:03
 

AK Parti Dulkadiroğlu ve Onikişubat'ta devir teslim yapıldı!

AK Parti Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçe başkanlıklarından devir teslim töreni yapıldı. işte detaylar...

AK Parti Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçe başkanlıklarından devir teslim töreni yapıldı.  AK Parti Onikişubat ve Dulkadiroğlu İlçe Başkanı olarak atanan Durdu Safa Kekeç ve Ali Çam'ın devir teslim töreni yapıldı.  Devir teslim töreni; TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Vahit Kiriçci, Ak Parti İl Başkanı Av. M. Burak Gül, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fırat Görgel, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, 3 kademe il ve ilçe teşkilatlarının katılımlarıyla gerçekleştirildi.  
AK Parti Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçe başkanlıklarından devir teslim töreni yapıldı. işte detaylar...

AK Parti Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçe başkanlıklarından devir teslim töreni yapıldı. 

AK Parti Onikişubat ve Dulkadiroğlu İlçe Başkanı olarak atanan Durdu Safa Kekeç ve Ali Çam'ın devir teslim töreni yapıldı. 

Devir teslim töreni;

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Vahit Kiriçci, Ak Parti İl Başkanı Av. M. Burak Gül, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fırat Görgel, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, 3 kademe il ve ilçe teşkilatlarının katılımlarıyla gerçekleştirildi.

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.