Sezal: “Hedefimiz Bütün Kahramanmaraşlı Hemşirelerimizin Gönüllerini Alacağız.’’

POLİTİKA 22.03.2019 - 19:19, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Sezal: “Hedefimiz Bütün Kahramanmaraşlı Hemşirelerimizin Gönüllerini Alacağız.’’

31 Mart mahalli idareler seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Ziyaretlerde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sezal: “Dün Onikişubat ilçemizdeydik. Bugünde Dulkadiroğlu İlçemizdeyiz. Bahçelievler sokaklarındaki esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Seçime çok kısa bir süre kaldı. Tüm teşkilatlarımızla birlikte bütün ilçelerimizi ve şehir merkezimizde eksik kalan yerleri inşallah bu kalan süre içerisinde tamamlayacağız. Bu kısa zaman içerisinde halkımızın Cumhur İttifakına olan güveninin arttığını görüyoruz. Ziyaret ettiğimiz yerlerde de vatandaşlarımızın cumhur ittifakına olan teveccühünü bir kez daha görmüş oluyoruz. İnşallah 31 Mart’a kadarda varsa eksiğimiz, görmediğimiz, konuşamadığımız, ulaşamadığımız vatandaşlarımız tüm teşkilatlarımızla bu vatandaşlarımıza da ulaşacağız, gönüllerini alacağız inşallah. Eğer bir eksikte görürsek anında müdahale edip sorunları da çözmeye çalışıyoruz. İnşallah 31 Mart akşamı da seçimleri her zaman olduğu gibi Kahramanmaraş’ı Türkiye’de en çok oy alan ilk üç il arasına girmeyi hedefliyoruz. Hayırlı bir sonuç bekliyoruz inşallah” ifadelerini kullandı.   Sezal, ziyaretler esnasında girdiği playstation salonunda yapılan teklifi geri çevirmeyerek playstation oynadı.   Sezal’a ziyaretlerde AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu ve partililer eşlik etti.
31 Mart mahalli idareler seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Ziyaretlerde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sezal: “Dün Onikişubat ilçemizdeydik. Bugünde Dulkadiroğlu İlçemizdeyiz. Bahçelievler sokaklarındaki esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Seçime çok kısa bir süre kaldı. Tüm teşkilatlarımızla birlikte bütün ilçelerimizi ve şehir merkezimizde eksik kalan yerleri inşallah bu kalan süre içerisinde tamamlayacağız. Bu kısa zaman içerisinde halkımızın Cumhur İttifakına olan güveninin arttığını görüyoruz. Ziyaret ettiğimiz yerlerde de vatandaşlarımızın cumhur ittifakına olan teveccühünü bir kez daha görmüş oluyoruz. İnşallah 31 Mart’a kadarda varsa eksiğimiz, görmediğimiz, konuşamadığımız, ulaşamadığımız vatandaşlarımız tüm teşkilatlarımızla bu vatandaşlarımıza da ulaşacağız, gönüllerini alacağız inşallah. Eğer bir eksikte görürsek anında müdahale edip sorunları da çözmeye çalışıyoruz. İnşallah 31 Mart akşamı da seçimleri her zaman olduğu gibi Kahramanmaraş’ı Türkiye’de en çok oy alan ilk üç il arasına girmeyi hedefliyoruz. Hayırlı bir sonuç bekliyoruz inşallah” ifadelerini kullandı.

 

Sezal, ziyaretler esnasında girdiği playstation salonunda yapılan teklifi geri çevirmeyerek playstation oynadı.

 

Sezal’a ziyaretlerde AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu ve partililer eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.