Kahramanmaraşlı İthal milletvekili adayı istemiyor!

Anketler 03.02.2023 - 17:35, Güncelleme: 08.02.2023 - 14:59
 

Kahramanmaraşlı İthal milletvekili adayı istemiyor!

Şehir dışında yaşayan (İthal) milletvekili adayı ister misiniz? Haber sitemizde başlatmış olduğumuz anket sonuçlandı. İşte sonuçlar…

14 Mayıs genel seçimleri öncesi milletvekili adaları için fisiltihaber.com.tr haber sitemizde başlatmış olduğumuz anketimiz sonuçlandı.   Okurlarımıza Şehir dışında yaşayan (İthal) milletvekili adayı ister misiniz? Sorusunu yönelttik.  Ankette 71 kişi Evet yanıtını verdi. 296 kişi Hayır cevabını verdi. 27 kişi belki cevabını verirken 18 kişi ise Kararsızım yanıtını verdi. fisiltihaber.com.tr okur anketi:  fisiltihaber.com.tr ailesi olarak tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz. Bizleri sosyal medya hesaplarımızda takip edebilir, yorum ve beğenilerinizde destek olabilirsiniz.   
Şehir dışında yaşayan (İthal) milletvekili adayı ister misiniz? Haber sitemizde başlatmış olduğumuz anket sonuçlandı. İşte sonuçlar…

14 Mayıs genel seçimleri öncesi milletvekili adaları için fisiltihaber.com.tr haber sitemizde başlatmış olduğumuz anketimiz sonuçlandı.  

Okurlarımıza Şehir dışında yaşayan (İthal) milletvekili adayı ister misiniz? Sorusunu yönelttik. 

Ankette 71 kişi Evet yanıtını verdi. 296 kişi Hayır cevabını verdi. 27 kişi belki cevabını verirken 18 kişi ise Kararsızım yanıtını verdi.

fisiltihaber.com.tr okur anketi: 

fisiltihaber.com.tr ailesi olarak tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz. Bizleri sosyal medya hesaplarımızda takip edebilir, yorum ve beğenilerinizde destek olabilirsiniz. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.