İşte 2022 yılının Kahramanmaraş’ta en başarılı genç girişimcisi!

Anketler 23.01.2023 - 10:21, Güncelleme: 28.01.2023 - 22:48
 

İşte 2022 yılının Kahramanmaraş’ta en başarılı genç girişimcisi!

Sizce Kahramanmaraş’ta 2022 yılının en başarılı genç girişimcisi kimdir? Haber sitemizde başlatmış olduğumuz anket sonuçlandı. İşte sonuçlar…

Kahramanmaraş’ta genç girişimciler için fisiltihaber.com.tr haber sitemizde başlatmış olduğumuz anketimiz sonuçlandı. Haber sitemiz üyelerine sorulan anket büyük ilgi uyandırdı.  Üyelerimize sizce Kahramanmaraş’ta 2022 yılının en başarılı genç girişimcisi kimdir?  Sorusunu yönelttik.  Ankette Genç MÜSİAD Kahramanmaraş şube başkanı Harun Kılıç, 2022 yılının en başarılı genç girişimcisi seçildi.  Genç iş insanı Harun Kılıç, Genç MÜSİAD’ta yapmış olduğu çalışmalarla üyelerin takdirini kazanmış durumda.  fisiltihaber.com.tr ailesi olarak Genç MÜSİAD Kahramanmaraş şube başkanı Harun Kılıç’ı ve ekibini tebrik ediyor görevlerinde başarılar diliyoruz.  Bizleri sosyal medya hesaplarımızda takip edebilir, yorum ve beğenilerinizde destek olabilirsiniz.   
Sizce Kahramanmaraş’ta 2022 yılının en başarılı genç girişimcisi kimdir? Haber sitemizde başlatmış olduğumuz anket sonuçlandı. İşte sonuçlar…

Kahramanmaraş’ta genç girişimciler için fisiltihaber.com.tr haber sitemizde başlatmış olduğumuz anketimiz sonuçlandı. Haber sitemiz üyelerine sorulan anket büyük ilgi uyandırdı. 

Üyelerimize sizce Kahramanmaraş’ta 2022 yılının en başarılı genç girişimcisi kimdir?  Sorusunu yönelttik. 

Ankette Genç MÜSİAD Kahramanmaraş şube başkanı Harun Kılıç, 2022 yılının en başarılı genç girişimcisi seçildi. 

Genç iş insanı Harun Kılıç, Genç MÜSİAD’ta yapmış olduğu çalışmalarla üyelerin takdirini kazanmış durumda.

 fisiltihaber.com.tr ailesi olarak Genç MÜSİAD Kahramanmaraş şube başkanı Harun Kılıç’ı ve ekibini tebrik ediyor görevlerinde başarılar diliyoruz. 

Bizleri sosyal medya hesaplarımızda takip edebilir, yorum ve beğenilerinizde destek olabilirsiniz. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.