Halkbank'tan düşük faizli SIFIR otomobil kredisi!

Anketler 12.06.2023 - 09:23, Güncelleme: 12.06.2023 - 09:23
 

Halkbank'tan düşük faizli SIFIR otomobil kredisi!

Halkbank sıfır araç almak isteyen vatandaşlar için fırsatlarını açıkladı. işte düşük faizli sıfır kredinin detayları...

Halkbank sıfır araç almak isteyen vatandaşlar için fırsatlarını açıkladı. işte düşük faizli  sıfır kredinin detayları... Aracını yenilemek isteyenler için önemli bir kredi fırsatı Halkbank'tan geldi.  Sıfır otomobiller için KDV de dahil olmak üzere çıkan fatura bedelinin en çok %80’ine kadar kredi alınabiliyor. İkinci el araçlarda ise Motorlu Kara Taşıt Araçları Değer Listesi’nde yer alan aracı değeri üzerinden, en çok %50’ye kadar kredi kullanım imkanı veriliyor. Halkbank’ın vereceği taşıt kredisinde en çok dikkat çeken ise geri ödemenin uzun vadede gerçekleşebilmesi. Bankanı sunmuş olduğu seçenekler arasında, geri ödemelerde 60 aya kadar vade fırsatı bulunmakta.  
Halkbank sıfır araç almak isteyen vatandaşlar için fırsatlarını açıkladı. işte düşük faizli sıfır kredinin detayları...

Halkbank sıfır araç almak isteyen vatandaşlar için fırsatlarını açıkladı. işte düşük faizli  sıfır kredinin detayları...

Aracını yenilemek isteyenler için önemli bir kredi fırsatı Halkbank'tan geldi.

 Sıfır otomobiller için KDV de dahil olmak üzere çıkan fatura bedelinin en çok %80’ine kadar kredi alınabiliyor.

İkinci el araçlarda ise Motorlu Kara Taşıt Araçları Değer Listesi’nde yer alan aracı değeri üzerinden, en çok %50’ye kadar kredi kullanım imkanı veriliyor.

Halkbank’ın vereceği taşıt kredisinde en çok dikkat çeken ise geri ödemenin uzun vadede gerçekleşebilmesi. Bankanı sunmuş olduğu seçenekler arasında, geri ödemelerde 60 aya kadar vade fırsatı bulunmakta.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.