İşte Osman Başkan’ın en belirgin özelliği! Anket sonuçlandı!

Anketler 28.01.2023 - 20:39, Güncelleme: 31.01.2023 - 21:53
 

İşte Osman Başkan’ın en belirgin özelliği! Anket sonuçlandı!

Türkoğlu Belediye başkanı Osman Okumuş’un en belirgin özelliği sizce hangisidir? Haber sitemizde başlatmış olduğumuz anket sonuçlandı. İşte sonuçlar…

Kahramanmaraş’ın başarılı belediye başkanlarından olan Osman Okumuş için fisiltihaber.com.tr haber sitemizde başlatmış olduğumuz anketimiz sonuçlandı.  Çözüm odaklı başkan Türkoğlu Belediye başkanı Osman Okumuş’un en belirgin özelliği sizce hangisidir?  Sorusunu yönelttik. Ankette en fazla oy alan seçenek ise Çözüm odaklı olması oldu.  İşte Anket sonuçları Çözüm odaklı olması – 229 kişi oyladı Kolay ulaşılabilir olması – 93 kişi oyladı Güvenilir ve dürüst olması – 108 kişi oyladı Sempatik ve halktan olması – 61 kişi oyladı Hepsi seçeneğini ise – 76 kişi oyladı Anket’e toplamda 567 kişi katıldı. fisiltihaber.com.tr okur anketi:  Türkoğlu Belediye başkanı Osman Okumuş’a ilçesine ve şehre kazandırdıklarından dolayı teşekkür ediyor görevinde başarılar diliyoruz. fisiltihaber.com.tr ailesi olarak tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz. Bizleri sosyal medya hesaplarımızda takip edebilir, yorum ve beğenilerinizde destek olabilirsiniz.   
Türkoğlu Belediye başkanı Osman Okumuş’un en belirgin özelliği sizce hangisidir? Haber sitemizde başlatmış olduğumuz anket sonuçlandı. İşte sonuçlar…

Kahramanmaraş’ın başarılı belediye başkanlarından olan Osman Okumuş için fisiltihaber.com.tr haber sitemizde başlatmış olduğumuz anketimiz sonuçlandı.

 Çözüm odaklı başkan

Türkoğlu Belediye başkanı Osman Okumuş’un en belirgin özelliği sizce hangisidir?  Sorusunu yönelttik.

Ankette en fazla oy alan seçenek ise Çözüm odaklı olması oldu. 

İşte Anket sonuçları

Çözüm odaklı olması – 229 kişi oyladı

Kolay ulaşılabilir olması – 93 kişi oyladı

Güvenilir ve dürüst olması – 108 kişi oyladı

Sempatik ve halktan olması – 61 kişi oyladı

Hepsi seçeneğini ise – 76 kişi oyladı

Anket’e toplamda 567 kişi katıldı.

fisiltihaber.com.tr okur anketi: 

Türkoğlu Belediye başkanı Osman Okumuş’a ilçesine ve şehre kazandırdıklarından dolayı teşekkür ediyor görevinde başarılar diliyoruz.

fisiltihaber.com.tr ailesi olarak tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz. Bizleri sosyal medya hesaplarımızda takip edebilir, yorum ve beğenilerinizde destek olabilirsiniz. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.