Özkan MUSLU milletvekili aday adayı olmalı mı? İşte anket sonucu!

Anketler 26.01.2023 - 23:36, Güncelleme: 28.01.2023 - 22:48
 

Özkan MUSLU milletvekili aday adayı olmalı mı? İşte anket sonucu!

Sizce Av. Özkan MUSLU milletvekili aday adayı olmalı mı? Haber sitemizde başlatmış olduğumuz anket sonuçlandı. İşte sonuçlar…

Kahramanmaraş’ın başarılı avukatlarından olan Özkan MUSLU için fisiltihaber.com.tr haber sitemizde başlatmış olduğumuz anketimiz sonuçlandı.   Okurlarımıza sizce Özkan MUSLU milletvekili aday adayı olmalı mı? Sorusunu yönelttik.  Ankette 196 kişi evet oyunu kullanırken 47 kişi hayır cevabını verdi. 14 kişi ise fikrinin olmadığını beyan etti. fisiltihaber.com.tr okur anketi:  fisiltihaber.com.tr ailesi olarak tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz. Bizleri sosyal medya hesaplarımızda takip edebilir, yorum ve beğenilerinizde destek olabilirsiniz.   
Sizce Av. Özkan MUSLU milletvekili aday adayı olmalı mı? Haber sitemizde başlatmış olduğumuz anket sonuçlandı. İşte sonuçlar…

Kahramanmaraş’ın başarılı avukatlarından olan Özkan MUSLU için fisiltihaber.com.tr haber sitemizde başlatmış olduğumuz anketimiz sonuçlandı.  

Okurlarımıza sizce Özkan MUSLU milletvekili aday adayı olmalı mı? Sorusunu yönelttik. 

Ankette 196 kişi evet oyunu kullanırken 47 kişi hayır cevabını verdi.

14 kişi ise fikrinin olmadığını beyan etti.


fisiltihaber.com.tr okur anketi: 


fisiltihaber.com.tr ailesi olarak tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz. Bizleri sosyal medya hesaplarımızda takip edebilir, yorum ve beğenilerinizde destek olabilirsiniz. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.