Kahramanmaraş’ta Ak Parti milletvekilleri için anket yapılıyor!

Anketler 20.01.2023 - 13:57, Güncelleme: 28.01.2023 - 22:49
 

Kahramanmaraş’ta Ak Parti milletvekilleri için anket yapılıyor!

Ak Parti Genel Merkez seçim işleri başkanlığı tarafından Kahramanmaraş’ta Ak Parti milletvekilleri için anket yapılıyor. Peki, anketin detayında neler var?

Ak Parti 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacağı konuşulan genel seçimler öncesi milletvekili adaylarını belirlemek için kolları sıvadı. Bu doğrultuda Ak Parti Genel Merkez seçim işleri başkanlığı tarafından çeşitli illerde mevcut milletvekilleri için birebir esnaf ve STK’lar ziyaret ediliyor.   Yapılan ziyaretlerde mevcut milletvekillerinden memnun musunuz? Yeni dönemde tekrardan kimleri milletvekili adayı görmek istiyorsunuz, gibi sorular sorularak vatandaşların görüşleri alınıyor. Bu doğrultuda birkaç gündür Kahramanmaraş’ta da esnaf ve STK’lar ziyaret edilerek vatandaşların görüşleri alınıyor. Kahramanmaraş’ta anket yapan ekibin içerisinde Ak Parti merkez seçim işleri Başkan yardımcısı Av. Yusuf Başer’de bulunuyor.   
Ak Parti Genel Merkez seçim işleri başkanlığı tarafından Kahramanmaraş’ta Ak Parti milletvekilleri için anket yapılıyor. Peki, anketin detayında neler var?

Ak Parti 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacağı konuşulan genel seçimler öncesi milletvekili adaylarını belirlemek için kolları sıvadı.

Bu doğrultuda Ak Parti Genel Merkez seçim işleri başkanlığı tarafından çeşitli illerde mevcut milletvekilleri için birebir esnaf ve STK’lar ziyaret ediliyor.  

Yapılan ziyaretlerde mevcut milletvekillerinden memnun musunuz? Yeni dönemde tekrardan kimleri milletvekili adayı görmek istiyorsunuz, gibi sorular sorularak vatandaşların görüşleri alınıyor.

Bu doğrultuda birkaç gündür Kahramanmaraş’ta da esnaf ve STK’lar ziyaret edilerek vatandaşların görüşleri alınıyor. Kahramanmaraş’ta anket yapan ekibin içerisinde Ak Parti merkez seçim işleri Başkan yardımcısı Av. Yusuf Başer’de bulunuyor. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.