fisiltihaber.com.tr okurlarına göre yılın en başarılı yöneticileri!

Anketler 18.01.2023 - 20:11, Güncelleme: 28.01.2023 - 22:49
 

fisiltihaber.com.tr okurlarına göre yılın en başarılı yöneticileri!

Sizce Kahramanmaraş’ta 2022 yılının en başarılı yöneticileri kimdir? Haber sitemizde başlatmış olduğumuz anket sonuçlandı. İşte sonuçlar…

Kahramanmaraş’taki özel sektör yöneticileri için fisiltihaber.com.tr haber sitemizde başlatmış olduğumuz anketimiz sonuçlandı. Anket firma çalışanları ve haber sitemiz okurlarına yöneltildi.  Katılımcılara sizce Kahramanmaraş’ta 2022 yılının en başarılı yöneticileri kimdir? Sorusunu yönelttik.  Değerlendirme sonrası ise Hasırcıoğlu AVM yöneticilerinden Adil Hasırcıoğlu ve Halil Hasırcıoğlu 2022 yılının en başarılı yöneticileri seçildi. Bölgenin en büyük düğün paketçisi olan Hasırcıoğlu AVM şubelerinde yapmış olduğu kampanyalarla ve alışverişlerde elden yapmış olduğu taksit imkanıyla vatandaşların Kahramanmaraş’taki en uğrak mekanları arasında yerini alıyor. Ayrıca Hasırcıoğlu AVM yapmış olduğu sponsorluk anlaşmalarıyla da dikkat çekiyor. Firma son olarak Dilberay filmine sponsor olunmuştu.   fisiltihaber.com.tr ailesi olarak Hasırcıoğlu AVM yöneticileri Adil Hasırcıoğlu ve Halil Hasırcıoğlu ve çalışanlarını tebrik ediyor görevlerinde başarılar diliyoruz.  Bizleri sosyal medya hesaplarımızda takip edebilir, yorum ve beğenilerinizde destek olabilirsiniz.   
Sizce Kahramanmaraş’ta 2022 yılının en başarılı yöneticileri kimdir? Haber sitemizde başlatmış olduğumuz anket sonuçlandı. İşte sonuçlar…

Kahramanmaraş’taki özel sektör yöneticileri için fisiltihaber.com.tr haber sitemizde başlatmış olduğumuz anketimiz sonuçlandı. Anket firma çalışanları ve haber sitemiz okurlarına yöneltildi. 

Katılımcılara sizce Kahramanmaraş’ta 2022 yılının en başarılı yöneticileri kimdir? Sorusunu yönelttik. 

Değerlendirme sonrası ise Hasırcıoğlu AVM yöneticilerinden Adil Hasırcıoğlu ve Halil Hasırcıoğlu 2022 yılının en başarılı yöneticileri seçildi.

Bölgenin en büyük düğün paketçisi olan Hasırcıoğlu AVM şubelerinde yapmış olduğu kampanyalarla ve alışverişlerde elden yapmış olduğu taksit imkanıyla vatandaşların Kahramanmaraş’taki en uğrak mekanları arasında yerini alıyor.

Ayrıca Hasırcıoğlu AVM yapmış olduğu sponsorluk anlaşmalarıyla da dikkat çekiyor. Firma son olarak Dilberay filmine sponsor olunmuştu.  

fisiltihaber.com.tr ailesi olarak Hasırcıoğlu AVM yöneticileri Adil Hasırcıoğlu ve Halil Hasırcıoğlu ve çalışanlarını tebrik ediyor görevlerinde başarılar diliyoruz. 

Bizleri sosyal medya hesaplarımızda takip edebilir, yorum ve beğenilerinizde destek olabilirsiniz. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.