Okurlarımız Sinan Ölker’i milletvekili A. Adayı olarak görmek istiyor mu?

Anketler 17.12.2022 - 20:41, Güncelleme: 28.01.2023 - 22:46
 

Okurlarımız Sinan Ölker’i milletvekili A. Adayı olarak görmek istiyor mu?

İyi partili av. Sinan Ölker için haber sitemizde başlatmış olduğumuz anket sonuçlandı. Okurlarımız Sinan Ölker’i milletvekili A. Adayı olarak görmek istiyor mu?

İyi partili av. Sinan Ölker için haber sitemizde başlatmış olduğumuz anket sonuçlandı. Okurlarımız Sinan Ölker’i milletvekili A. Adayı olarak görmek istiyor mu? İşte çıkan sonuçlar… İyi partili av. Sinan Ölker için fisiltihaber.com.tr haber sitemizde başlatmış olduğumuz ve yaklaşık 2 gün süren anketimiz sonuçlandı. fisiltihaber.com.tr okurlarına Av. Sinan Ölker İyi Parti’den milletvekili A. Adayı olmalı mı? Sorusunu yönelttik. Anketimize toplamda 921 kişi katıldı. 843 kişi evet derken 36 kişi hayır sonucu verdi. 42 kişi ise fikrinin olmadığını beyan etti. fisiltihaber.com.tr okur anketi: Av. Sinan Ölker İyi Parti’den milletvekili A. Adayı olmalı mı? Evet, % 92- 843 kişi Hayır, % 4 - 36 kişi Fikrim yok, % 5 - 42 kişi Toplamda ankete 921 kişi katıldı.  
İyi partili av. Sinan Ölker için haber sitemizde başlatmış olduğumuz anket sonuçlandı. Okurlarımız Sinan Ölker’i milletvekili A. Adayı olarak görmek istiyor mu?

İyi partili av. Sinan Ölker için haber sitemizde başlatmış olduğumuz anket sonuçlandı. Okurlarımız Sinan Ölker’i milletvekili A. Adayı olarak görmek istiyor mu? İşte çıkan sonuçlar…

İyi partili av. Sinan Ölker için fisiltihaber.com.tr haber sitemizde başlatmış olduğumuz ve yaklaşık 2 gün süren anketimiz sonuçlandı.

fisiltihaber.com.tr okurlarına Av. Sinan Ölker İyi Parti’den milletvekili A. Adayı olmalı mı? Sorusunu yönelttik. Anketimize toplamda 921 kişi katıldı. 843 kişi evet derken 36 kişi hayır sonucu verdi. 42 kişi ise fikrinin olmadığını beyan etti.

fisiltihaber.com.tr okur anketi:

Av. Sinan Ölker İyi Parti’den milletvekili A. Adayı olmalı mı?

Evet, % 92- 843 kişi

Hayır, % 4 - 36 kişi

Fikrim yok, % 5 - 42 kişi

Toplamda ankete 921 kişi katıldı.

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.