Güngör, Hayatındaki pahalı tecrübeyi anlattı!

KÜLTÜR 17.10.2022 - 20:55, Güncelleme: 17.10.2022 - 20:55
 

Güngör, Hayatındaki pahalı tecrübeyi anlattı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, katıldığı kitap fuarı söyleşisinde gençlere çocuk yaşlarda damdan düşme anısını anlattı.

Başkan Güngör ayrıca gençlere kitap yazmanın önemine değindi.  “Kitap okumak hayatınızı kolaylaştıracaktır” Güngör, “Mutlaka kitap okuyun, her gün kitap okumayın ama hayatınızda okuduğunuz ve oralardan feyiz aldığınız kitaplar olsun. Mevzuat anlamında kitap çok okudum ve yazdım ve bunların karşılığını da gördüm. İnsanın yazmak kadar kendisini geliştiren 1 husus olmadığını kendi hayatımda gördüm. Üşenmeyin, uzun kısa demeyin yazın. Bu sizi çok geliştirecektir. Kendinizi ifade etmenizde Türkçeyi kullanmanızda kelimeleri kullanmanızda inanın çok büyük faydası olacaktır.” Dedi. “Damdan düştüm” Gençlere hayatındaki tecrübeleri de anlatan Hayrettin Güngör şunları söyledi, “Ben kendi hayatımdan bir anı anlatmak istiyorum. Eskiden evlerin damlarında çinko yoktu, topraktı. Annem işte sonbaharda damda bir şeylerle uğraşıyor. Muhtemelen salça yapıyor, işte turşu yapıyor. Ablamla biz bir iddiaya girdik. Kim gözüne mendille kapayarak bu damın etrafında dolaşacak diye. Kura çektik. Kura bana çıktı, Damın ucundan düşmeden dolaşmam gerekiyor. Çocukluk işte gözümü kapattım. 2 adım attıktan sonra güm herkes bağırıyor, çocuk gitti, damdan düştük. Ama hamdolsun bir şey olmadı. Tecrübe şu demek ki; gözü kapalı 2 katlı damın ucundan öyle düşmeden gezme gibi bir kural yok. Bu bana pahalı tecrübe oldu.”  
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, katıldığı kitap fuarı söyleşisinde gençlere çocuk yaşlarda damdan düşme anısını anlattı.

Başkan Güngör ayrıca gençlere kitap yazmanın önemine değindi. 

“Kitap okumak hayatınızı kolaylaştıracaktır”

Güngör, “Mutlaka kitap okuyun, her gün kitap okumayın ama hayatınızda okuduğunuz ve oralardan feyiz aldığınız kitaplar olsun. Mevzuat anlamında kitap çok okudum ve yazdım ve bunların karşılığını da gördüm.

İnsanın yazmak kadar kendisini geliştiren 1 husus olmadığını kendi hayatımda gördüm. Üşenmeyin, uzun kısa demeyin yazın. Bu sizi çok geliştirecektir. Kendinizi ifade etmenizde Türkçeyi kullanmanızda kelimeleri kullanmanızda inanın çok büyük faydası olacaktır.” Dedi.

“Damdan düştüm”

Gençlere hayatındaki tecrübeleri de anlatan Hayrettin Güngör şunları söyledi, “Ben kendi hayatımdan bir anı anlatmak istiyorum. Eskiden evlerin damlarında çinko yoktu, topraktı. Annem işte sonbaharda damda bir şeylerle uğraşıyor. Muhtemelen salça yapıyor, işte turşu yapıyor.

Ablamla biz bir iddiaya girdik. Kim gözüne mendille kapayarak bu damın etrafında dolaşacak diye. Kura çektik. Kura bana çıktı, Damın ucundan düşmeden dolaşmam gerekiyor. Çocukluk işte gözümü kapattım. 2 adım attıktan sonra güm herkes bağırıyor, çocuk gitti, damdan düştük. Ama hamdolsun bir şey olmadı. Tecrübe şu demek ki; gözü kapalı 2 katlı damın ucundan öyle düşmeden gezme gibi bir kural yok. Bu bana pahalı tecrübe oldu.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.