Akaryakıtta büyük indirim bekleniyor!

EKONOMİ 21.12.2021 - 19:37, Güncelleme: 21.12.2021 - 19:37
 

Akaryakıtta büyük indirim bekleniyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dövizdeki oynaklığa karşı kur korumalı TL vadeli mevduat sistemini açıklamasından sonra dolarda büyük düşüş yaşandı.

Bu gelişmenin ardından akaryakıtta indirim beklentisi oluştu. İddialara göre; benzin ve motorin fiyatlarına 2,5 TL'ye yakın indirim yapılacak. Son haftalarda rekor üstüne rekor kıran dolar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine toplantısı sonrasında açıkladığı yeni ekonomi modeli ile düşüş yaşadı. Dövize endeksli TL mevduat sistemi açıklaması sonrasında dolar, kısa süre içerisinde 18,34 lira seviyelerinden 12'nin altına geriledi.  
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dövizdeki oynaklığa karşı kur korumalı TL vadeli mevduat sistemini açıklamasından sonra dolarda büyük düşüş yaşandı.

Bu gelişmenin ardından akaryakıtta indirim beklentisi oluştu. İddialara göre; benzin ve motorin fiyatlarına 2,5 TL'ye yakın indirim yapılacak.

Son haftalarda rekor üstüne rekor kıran dolar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine toplantısı sonrasında açıkladığı yeni ekonomi modeli ile düşüş yaşadı. Dövize endeksli TL mevduat sistemi açıklaması sonrasında dolar, kısa süre içerisinde 18,34 lira seviyelerinden 12'nin altına geriledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.