Erdoğan'dan sonra partinin başına kim geçsin?

POLİTİKA 06.08.2020 - 21:19, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Erdoğan'dan sonra partinin başına kim geçsin?

Artıbir Araştırma Şirketi'nin hazırladığı “Türkiye'nin Gündemi” araştırmasında dikkat çeken sonuçlar yer aldı.

Artıbir Araştırma Şirketi'nin hazırladığı 'Türkiye'nin Gündemi' araştırmasında dikkat çeken sonuçlar yer aldı.   Araştırmada, AKP seçmenine "Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra AKP'nin başına kim geçmeli" sorusu yöneltildi. Ankete katılanların yüzde 38,2’si 'İçişleri Bakanı Süleyman Soylu' yanıtını verdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın partinin başına geçmesini isteyenlerin oranı ise yüzde 17.8'de kaldı.   Erdoğan’ın damadı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın partinin başına geçmesini isteyenlerin oranı ise yüzde 5,8.
Artıbir Araştırma Şirketi'nin hazırladığı “Türkiye'nin Gündemi” araştırmasında dikkat çeken sonuçlar yer aldı.

Artıbir Araştırma Şirketi'nin hazırladığı 'Türkiye'nin Gündemi' araştırmasında dikkat çeken sonuçlar yer aldı.

 

Araştırmada, AKP seçmenine "Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra AKP'nin başına kim geçmeli" sorusu yöneltildi. Ankete katılanların yüzde 38,2’si 'İçişleri Bakanı Süleyman Soylu' yanıtını verdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın partinin başına geçmesini isteyenlerin oranı ise yüzde 17.8'de kaldı.

 

Erdoğan’ın damadı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın partinin başına geçmesini isteyenlerin oranı ise yüzde 5,8.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.