Türkoğlu Belediyespor'da kazanma serisi sürüyor!

SPOR 03.02.2020 - 10:00, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Türkoğlu Belediyespor'da kazanma serisi sürüyor!

Türkoğlu Belediyespor, Kahramanmaraş 1. Amatör Kümede Pazarcık Belediye Aksuspor’u 1-0 mağlup ederek kazanma serisini on iki maça çıkardı.

Pazarcık Stadında saat 13:00 te başlayan ve Hakem Yunus Yıldız’ın yönettiği maç öncesinde plat offu garantileyen 33 puanlı lider Türkoğlu Belediyespor, ligin yedinci sırasında bulunan takipçisi Pazarcık Belediye Aksuspor’u 1-0 mağlup ederek 36 puana yükseldi. Türkoğlu Belediyespor 11. dakikada Mehmet Güneş ile 1-0 öne geçti. Daha sonra rahat ve kontrollü bir oyunla ilk yarıyı Türkoğlu Belediyespor’un 1-0 önde üstünlüğü ile sona erdi. İkici yarıda da maçın hakimiyetini ve kontrolünü elinden bırakmayan Türkoğlu temsilcisi maçı 1-0 kazandı. Türkoğlu Belediyespor grubunda play offa kalmayı garantilerken bu sezon BAL Ligine yükselmeyi hedefliyor.  
Türkoğlu Belediyespor, Kahramanmaraş 1. Amatör Kümede Pazarcık Belediye Aksuspor’u 1-0 mağlup ederek kazanma serisini on iki maça çıkardı.

Pazarcık Stadında saat 13:00 te başlayan ve Hakem Yunus Yıldız’ın yönettiği maç öncesinde plat offu garantileyen 33 puanlı lider Türkoğlu Belediyespor, ligin yedinci sırasında bulunan takipçisi Pazarcık Belediye Aksuspor’u 1-0 mağlup ederek 36 puana yükseldi.


Türkoğlu Belediyespor 11. dakikada Mehmet Güneş ile 1-0 öne geçti. Daha sonra rahat ve kontrollü bir oyunla ilk yarıyı Türkoğlu Belediyespor’un 1-0 önde üstünlüğü ile sona erdi. İkici yarıda da maçın hakimiyetini ve kontrolünü elinden bırakmayan Türkoğlu temsilcisi maçı 1-0 kazandı.


Türkoğlu Belediyespor grubunda play offa kalmayı garantilerken bu sezon BAL Ligine yükselmeyi hedefliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.