Çabukel’den Baro Başkanı Gül’e Ziyaret

AKTÜEL 07.09.2021 - 18:26, Güncelleme: 07.09.2021 - 18:26
 

Çabukel’den Baro Başkanı Gül’e Ziyaret

İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel, yeniden güven tazeleyen Baro Başkanı Muhammed Burak Gül’ü ziyaret ederek başarılar diledi.

İyi Parti yönetim kurulu üyeleriyle, birlikte Baro Başkanı Burak Muhammed Gül’ü ziyaret eden Başkan Ahmet Çabukel, avukatlık mesleğinin önemine vurgu yaparak, ülkenin en çok adalete ihtiyacı olduğunu söyledi. Ülkenin zor günlerden geçtiğini belirten Çabukel, “ hepimizin isteği ve beklentisi adaletli bir şekilde yaşamaktır. Adaletin olmadığı yerde yalan, talan, ekonomik kriz, vesaire her şey olur ve rayından çıkar.” dedi.   
İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel, yeniden güven tazeleyen Baro Başkanı Muhammed Burak Gül’ü ziyaret ederek başarılar diledi.

İyi Parti yönetim kurulu üyeleriyle, birlikte Baro Başkanı Burak Muhammed Gül’ü ziyaret eden Başkan Ahmet Çabukel, avukatlık mesleğinin önemine vurgu yaparak, ülkenin en çok adalete ihtiyacı olduğunu söyledi.


Ülkenin zor günlerden geçtiğini belirten Çabukel, “ hepimizin isteği ve beklentisi adaletli bir şekilde yaşamaktır. Adaletin olmadığı yerde yalan, talan, ekonomik kriz, vesaire her şey olur ve rayından çıkar.” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.