Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu?

POLİTİKA 06.04.2023 - 21:23, Güncelleme: 06.04.2023 - 21:23
 

Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu?

DEVA Partisi tarafından seçim vaatleri paylaşıldı ve zorunlu askerliğin kaldırılacağı bildirildi. İşte detaylar…

Türkiye 14 Mayıs'ta kritik bir seçime gideceği belirtilerek seçimlerde hem 600 milletvekili hem de Cumhurbaşkanı seçileceği ifade edildi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 4 aday yarışacağı belirtilerek Cumhurbaşkanlığı seçimlerini Cumhur İttifakı kazanırsa Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi devam edecekken Altılı Masa'nın oluşturduğu Millet İttifakı kazanırsa Parlamenter Sisteme geçiş yapılacağı bildirildi. Tüm bunlarla beraber Türkiye adım adım seçimlere giderken siyasi partilerin vaatleri de belli olmaya, açıklanmaya başlandığı aktarıldı. Millet İttifakı içerisinde yer alan, genel başkanlığını Ali Babacan'ın yaptığı DEVA Partisi de 3 vaadi ile dikkatleri üstüne topladı. DEVA Partisi ilk vaat olarak zorunlu askerliğin kaldırılacağını paylaştı ve profesyonel orduya geçiş yapılacağı vurgulandı.  
DEVA Partisi tarafından seçim vaatleri paylaşıldı ve zorunlu askerliğin kaldırılacağı bildirildi. İşte detaylar…

Türkiye 14 Mayıs'ta kritik bir seçime gideceği belirtilerek seçimlerde hem 600 milletvekili hem de Cumhurbaşkanı seçileceği ifade edildi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 4 aday yarışacağı belirtilerek Cumhurbaşkanlığı seçimlerini Cumhur İttifakı kazanırsa Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi devam edecekken Altılı Masa'nın oluşturduğu Millet İttifakı kazanırsa Parlamenter Sisteme geçiş yapılacağı bildirildi.

Tüm bunlarla beraber Türkiye adım adım seçimlere giderken siyasi partilerin vaatleri de belli olmaya, açıklanmaya başlandığı aktarıldı.

Millet İttifakı içerisinde yer alan, genel başkanlığını Ali Babacan'ın yaptığı DEVA Partisi de 3 vaadi ile dikkatleri üstüne topladı. DEVA Partisi ilk vaat olarak zorunlu askerliğin kaldırılacağını paylaştı ve profesyonel orduya geçiş yapılacağı vurgulandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.