Zor, Şehrin en büyük sorunu yönetimsel sorun!

POLİTİKA 09.08.2021 - 20:58, Güncelleme: 09.08.2021 - 20:58
 

Zor, Şehrin en büyük sorunu yönetimsel sorun!

Saadet Partisi Kahramanmaraş il başkanı avukat Ahmet Zor, Şehirdeki en büyük sorunun yönetimsel sorunun olduğunu söyledi.

Şehrin turizm ağının geliştirilmesi gerektiğine dikkat çeken Başkan Zor,“Normalleşme sürecinde olmamızın en büyük nedeni turizm sezonunda olmamızdan kaynaklanıyor. Şehrimizde normalleşmeyle birlikte turist geleceği düşünülüyor. Şehrimizin doğa harikası yerler maalesef turizme kazandırılamıyor. Şehrimizin cazibe merkezi haline getirilmesi için çalışmalar yapılması gerekiyor.”dedi.   “Ekonomik sorun her sektörde hissediliyor”   Ekonominin pandemiyle birlikte daha fazla derinleştiğine dikkat çeken Zor şunları söyledi, “İl başkanlığı görevinin bize tevdi edilmesinin ardından 6 ay gibi bir süre geçti. Bu süre içerisinde mevcut teşkilatımızın hareketliliği açısından çalışmalar gerçekleştirdik. Teşkilatımıza buluşmalar gerçekleştirdik. İl divan toplantısını gerçekleştirdik. 11 ilçemiz buraya katılım sağladı. Yakın bir süreç içerisinde Türkoğlu ilçemizde partililerimizle buluştuk. Parti içi hareketliliği ve çalışmayı sahaya yansıtacak çalışmalar ortaya koymaya çalışıyoruz. Pandemi sürecinin tekrar aslında doğru adımlarla yapılmadığının farkındayız. Ekonominin kötü olduğunu bunun her türlü sektörde hissedildiğini bir kez daha görmüş olduk. Fırsat buldukça vatandaşlarımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Esnaflarımızın sorunlarını gündeme getirmeye çalışıyoruz.”   “Sorunları sarı binanın altına süpüremezsiniz”   Şehrin sorunlarını tek tek sıralayan Ahmet Zor konuşmasını şöyle sürdürdü, “ Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş'ta sarı bina ile alakalı bir video çalışması yapmıştık. Orada aynen şunu ifade ettik; Kahramanmaraş’ın çok sorunu var şehrin gündemi sarı bina değil dedik. Şehirlerarası ulaşımda önemli bir yere sahibiz ama bunu bir türlü kullanamıyoruz. Şehri otogarı içler acısı bir konumda, hava alanımız yine aynı şekilde. Şehre gelen iş adamları ve turistler Gaziantep’den şehrimize gelmek zorunda kalıyor. Afşin - Elbistan termik santralinin yıllardan beri süregelen bir sıkıntısı var. Bununla alakalı yerel yönetimlere genel yönetimlerin hiçbir somut adı mı olmadı! Gençlerimizin önünde bulunan işsizlik durumu gibi birçok sıkıntı ortadayken, yetkililerimiz sarı binaya gündemine almışlar. Sarı binanın yıkılıp yıkılmaması gündemimiz olmamalı, sorunları sarı binanın altına süpüremezsiniz. Şehirdeki en büyük sorunumuz Kahramanmaraş’ın yönetimsel sorunumuz var.”
Saadet Partisi Kahramanmaraş il başkanı avukat Ahmet Zor, Şehirdeki en büyük sorunun yönetimsel sorunun olduğunu söyledi.

Şehrin turizm ağının geliştirilmesi gerektiğine dikkat çeken Başkan Zor,“Normalleşme sürecinde olmamızın en büyük nedeni turizm sezonunda olmamızdan kaynaklanıyor. Şehrimizde normalleşmeyle birlikte turist geleceği düşünülüyor. Şehrimizin doğa harikası yerler maalesef turizme kazandırılamıyor. Şehrimizin cazibe merkezi haline getirilmesi için çalışmalar yapılması gerekiyor.”dedi.

 

“Ekonomik sorun her sektörde hissediliyor”

 

Ekonominin pandemiyle birlikte daha fazla derinleştiğine dikkat çeken Zor şunları söyledi, “İl başkanlığı görevinin bize tevdi edilmesinin ardından 6 ay gibi bir süre geçti. Bu süre içerisinde mevcut teşkilatımızın hareketliliği açısından çalışmalar gerçekleştirdik. Teşkilatımıza buluşmalar gerçekleştirdik. İl divan toplantısını gerçekleştirdik. 11 ilçemiz buraya katılım sağladı. Yakın bir süreç içerisinde Türkoğlu ilçemizde partililerimizle buluştuk. Parti içi hareketliliği ve çalışmayı sahaya yansıtacak çalışmalar ortaya koymaya çalışıyoruz. Pandemi sürecinin tekrar aslında doğru adımlarla yapılmadığının farkındayız. Ekonominin kötü olduğunu bunun her türlü sektörde hissedildiğini bir kez daha görmüş olduk. Fırsat buldukça vatandaşlarımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Esnaflarımızın sorunlarını gündeme getirmeye çalışıyoruz.”

 

“Sorunları sarı binanın altına süpüremezsiniz”

 

Şehrin sorunlarını tek tek sıralayan Ahmet Zor konuşmasını şöyle sürdürdü, “ Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş'ta sarı bina ile alakalı bir video çalışması yapmıştık. Orada aynen şunu ifade ettik; Kahramanmaraş’ın çok sorunu var şehrin gündemi sarı bina değil dedik. Şehirlerarası ulaşımda önemli bir yere sahibiz ama bunu bir türlü kullanamıyoruz. Şehri otogarı içler acısı bir konumda, hava alanımız yine aynı şekilde. Şehre gelen iş adamları ve turistler Gaziantep’den şehrimize gelmek zorunda kalıyor. Afşin - Elbistan termik santralinin yıllardan beri süregelen bir sıkıntısı var. Bununla alakalı yerel yönetimlere genel yönetimlerin hiçbir somut adı mı olmadı! Gençlerimizin önünde bulunan işsizlik durumu gibi birçok sıkıntı ortadayken, yetkililerimiz sarı binaya gündemine almışlar. Sarı binanın yıkılıp yıkılmaması gündemimiz olmamalı, sorunları sarı binanın altına süpüremezsiniz. Şehirdeki en büyük sorunumuz Kahramanmaraş’ın yönetimsel sorunumuz var.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.