Zor, Muhalefet olarak sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz!

POLİTİKA 05.08.2022 - 19:47, Güncelleme: 05.08.2022 - 19:47
 

Zor, Muhalefet olarak sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz!

Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı Temmuz ayı il divan toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıya Genel Başkan Yardımcısı. Mahmut Arıkan, İl Başkanı Av. Ahmet Zor ve parti yöneticileri katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Zor, “Biz muhalefette bulunan bir siyasi parti olarak sorumluluğumuzu yerine getiriyor, iktidarı uyarıyor ve çözüm yolunu gösteriyoruz. Fakat iktidar, iktidar olma sorumluluklarını ne yazık ki yerine getirmiyor.”dedi. İşte Ahmet Zor’un o açıklaması: “Tüm Kahramanmaraşlı hemşehrilerimiz bir kaç gündür tabiri caizse yüreği ağzında art Arda meydana gelen depremleri yaşıyor, yaşıyoruz elhamdulillah yaşanan depremlerde hiçbir vatandaşımızın can kaybı ve yaralanmasına şahit olmadık.  Afet insan üstüdür ve insanın bu afetleri engelleme imkanı bulunmamaktadır. Ancak biz insanoğlu bu depremleri engelleyemesek de tedbirimizi alır en az kayıpla afeti def etmeye çalışırız. Kahramanmaraş deprem bölgesi ve son yıllarda İzmir, Elazığ gibi şehirlerimizde meydana gelen depremlerden sonra birçok ilim adamı defaatle Kahramanmaraş’ı uyardı. Kahramanmaraş’ın da üzerinde bulunduğu Fay hatlarında hareketlilik olduğu deprem meydana gelebileceğini belirtti ancak şehrimizin Büyükşehir belediye başkanı, ilçe belediye başkanları bu uyarıları hadi canım sendecilikle savuşturdu.”
Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı Temmuz ayı il divan toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıya Genel Başkan Yardımcısı. Mahmut Arıkan, İl Başkanı Av. Ahmet Zor ve parti yöneticileri katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Zor, “Biz muhalefette bulunan bir siyasi parti olarak sorumluluğumuzu yerine getiriyor, iktidarı uyarıyor ve çözüm yolunu gösteriyoruz. Fakat iktidar, iktidar olma sorumluluklarını ne yazık ki yerine getirmiyor.”dedi.

İşte Ahmet Zor’un o açıklaması:

“Tüm Kahramanmaraşlı hemşehrilerimiz bir kaç gündür tabiri caizse yüreği ağzında art Arda meydana gelen depremleri yaşıyor, yaşıyoruz elhamdulillah yaşanan depremlerde hiçbir vatandaşımızın can kaybı ve yaralanmasına şahit olmadık.  Afet insan üstüdür ve insanın bu afetleri engelleme imkanı bulunmamaktadır.

Ancak biz insanoğlu bu depremleri engelleyemesek de tedbirimizi alır en az kayıpla afeti def etmeye çalışırız. Kahramanmaraş deprem bölgesi ve son yıllarda İzmir, Elazığ gibi şehirlerimizde meydana gelen depremlerden sonra birçok ilim adamı defaatle Kahramanmaraş’ı uyardı. Kahramanmaraş’ın da üzerinde bulunduğu Fay hatlarında hareketlilik olduğu deprem meydana gelebileceğini belirtti ancak şehrimizin Büyükşehir belediye başkanı, ilçe belediye başkanları bu uyarıları hadi canım sendecilikle savuşturdu.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.