Zor, Geçim İttifakını çok önemsiyoruz!

POLİTİKA 13.07.2021 - 20:01, Güncelleme: 13.07.2021 - 20:01
 

Zor, Geçim İttifakını çok önemsiyoruz!

Saadet Partisi Kahramanmaraş il başkanı avukat Ahmet Zor, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Saadet Partisi Kahramanmaraş il başkanı avukat Ahmet Zor, Saadet Partisi Dulkadiroğlu ilçe başkanı Bünyamin Gökçe ve Saadet Partisi Onikişubat ilçe başkanı Selim Kale esnaf ziyareti yaptı.   “Geçim ittifakı kampanyamıza davet ediyoruz”   Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Zor, şu açıklamalarda bulundu, “İlçe başkanlarımız ve İl Başkan yardımcımızla Kahramanmaraş’ta Optik Mağazası sahipleri Mustafa Kabalcı beyi ve Abdülkadir Durak beyi ziyaret edip hayırlı işler diledik. Esnaflarımız zor günler geçirdiği bu günlerde Saadet Partimizin Geçim İttifakını daha çok önemsiyoruz.Tüm esnaflarımızı Geçim İttifakı Kampanyamıza davet ediyoruz.”
Saadet Partisi Kahramanmaraş il başkanı avukat Ahmet Zor, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Saadet Partisi Kahramanmaraş il başkanı avukat Ahmet Zor, Saadet Partisi Dulkadiroğlu ilçe başkanı Bünyamin Gökçe ve Saadet Partisi Onikişubat ilçe başkanı Selim Kale esnaf ziyareti yaptı.

 

“Geçim ittifakı kampanyamıza davet ediyoruz”

 

Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Zor, şu açıklamalarda bulundu, “İlçe başkanlarımız ve İl Başkan yardımcımızla Kahramanmaraş’ta Optik Mağazası sahipleri Mustafa Kabalcı beyi ve Abdülkadir Durak beyi ziyaret edip hayırlı işler diledik. Esnaflarımız zor günler geçirdiği bu günlerde Saadet Partimizin Geçim İttifakını daha çok önemsiyoruz.Tüm esnaflarımızı Geçim İttifakı Kampanyamıza davet ediyoruz.”

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.