Zor, Boşanma oranları yüzde 50 arttı!

POLİTİKA 29.07.2021 - 15:01, Güncelleme: 29.07.2021 - 15:05
 

Zor, Boşanma oranları yüzde 50 arttı!

Avukat Ahmet Zor, son iki yılda boşanma oranlarının yüzde 50 oranında arttığını söyledi.

Avukat Ahmet Zor, çiftlerin boşanmalarıyla ilgili Maraş fısıltı’ya konuştu.   Zor, “Son 10 yıldır boşanma oranlarında bir artış söz konusuydu. Bu pandemiyle birlikte hız verdi. Özellikle son 2 yıl içerisinde boşanma oranlarının geçmiş yıllara göre yüzde 50 arttığını söyleyebiliriz.”dedi.   “Boşanmalar evliliği geçti”   Çiftlerin evlenmeden önce mutlaka gerekli eğitimlerin verilmesi gerektiğini kaydeden Avukat Ahmet Zor şunları söyledi, “Evliliği sosyal medya, tv’lerdeki diziler ciddi oranda etkiliyor. Her geçen gün de boşanmaları arttığını ve evlenmelerinde azaldığını öldürüyoruz. Tabi ki ekonomik etkenlerde ciddi oranlarda çiftler etkiliyor. Son 3 yılda evlilik masrafları 2-3 kat arttı. Neredeyse evlenmek lüks hale geldi. Evlilik süreci çiftleri ekonomik olarak çok fazla yıpratıyor. Sonrasındaki süreçte ise aile içi huzuru sağlamak daha zor oluyor. Şuan için boşanma sayısı evlenme sayısının önüne geçmiş durumda. Yani son 2 yılda boşanmaların yüzde 50 artı diyebiliriz. Çiftler incir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerden dolayı boşanıyorlar. En ufak bir tartışma bile çiftleri boşamaya itebiliyor. Çiftlere evlenmeden önce eğitimlerin verilmesi gerekiyor. Bu sağlam ve bilinçli evlilikler için şart görünüyor. Topluma sağlıklı bireylerin yetiştirilmesini adına bu elzem görünüyor.”
Avukat Ahmet Zor, son iki yılda boşanma oranlarının yüzde 50 oranında arttığını söyledi.

Avukat Ahmet Zor, çiftlerin boşanmalarıyla ilgili Maraş fısıltı’ya konuştu.

 

Zor, “Son 10 yıldır boşanma oranlarında bir artış söz konusuydu. Bu pandemiyle birlikte hız verdi. Özellikle son 2 yıl içerisinde boşanma oranlarının geçmiş yıllara göre yüzde 50 arttığını söyleyebiliriz.”dedi.

 

“Boşanmalar evliliği geçti”

 

Çiftlerin evlenmeden önce mutlaka gerekli eğitimlerin verilmesi gerektiğini kaydeden Avukat Ahmet Zor şunları söyledi, “Evliliği sosyal medya, tv’lerdeki diziler ciddi oranda etkiliyor. Her geçen gün de boşanmaları arttığını ve evlenmelerinde azaldığını öldürüyoruz. Tabi ki ekonomik etkenlerde ciddi oranlarda çiftler etkiliyor. Son 3 yılda evlilik masrafları 2-3 kat arttı. Neredeyse evlenmek lüks hale geldi. Evlilik süreci çiftleri ekonomik olarak çok fazla yıpratıyor.

Sonrasındaki süreçte ise aile içi huzuru sağlamak daha zor oluyor. Şuan için boşanma sayısı evlenme sayısının önüne geçmiş durumda. Yani son 2 yılda boşanmaların yüzde 50 artı diyebiliriz. Çiftler incir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerden dolayı boşanıyorlar. En ufak bir tartışma bile çiftleri boşamaya itebiliyor. Çiftlere evlenmeden önce eğitimlerin verilmesi gerekiyor. Bu sağlam ve bilinçli evlilikler için şart görünüyor. Topluma sağlıklı bireylerin yetiştirilmesini adına bu elzem görünüyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.