Zor, Allahtan korkun vatandaşlarımızı zehirlemeyin!

GÜNDEM 25.04.2020 - 18:41, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Zor, Allahtan korkun vatandaşlarımızı zehirlemeyin!

Kahramanmaraş Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Av. Ahmet Zor, Aksu çayındaki kirlilik ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Zor,  “Yüzyıllardır Kahramanmaraş’ın simgesi haline gelen ve binlerce canlıya ev sahipliği eden Aksu Çayı son birkaç yılda kimyasal atıkların bırakıldığı zehirli bir su haline dönüşmüştür.” dedi.   “Yetkililerimiz bir bardak Aksu Çayı içsin”   Aksu çayının şehir için önemli bir konumda olduğuna dikkat çeken başkan Ahmet Zor konuşmasını şöyle sürdürdü: “Kıymetli hemşerilerim ve değerli büyüklerim hepinizin hürmetle muhabbetle selamlıyorum. Bugün burada bulunma amacımız Aksu Çayının bu zehir saçan halini sizlere göstermek. Evet, zor bir süreçten geçiyoruz, virüs belasıyla mücadele ediyoruz. İnşallah bu süreci en az kayıpla sağ salim atlatacağız. Ancak bu süreçten sonra vicdanları virüs kapmış ahlakları zaafa uğramış yetkililerimizle mücadelemiz elbette ki devam edecek.   Zira yetkililerimiz görmüş olduğunuz suya temiz diyorlar ve yüzlerinde en ufak kızarma dahi olmuyor. Yüzyıllardır Kahramanmaraş’ın simgesi haline gelen ve binlerce canlıya ev sahipliği eden Aksu Çayı son birkaç yılda kimyasal atıkların bırakıldığı zehirli bir su haline dönüşmüştür. Ancak yetkililerimiz suyun değerlerinin ölçüldüğünü ve sağlığa zararlı bir su olmadığını sadece renginin böyle olduğunu ve kullanılabileceğini söylemiştir. Eğer bu su temiz ise ve değerleri normal ise yetkililerimize bir bardak Aksu Çayı suyu ikram etmek istiyorum. Bir tek balık, bir canlı dahi yaşayamaz hale gelmiştir. Allahtan korkun vatandaşlarımızı zehirlemeyin.”
Kahramanmaraş Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Av. Ahmet Zor, Aksu çayındaki kirlilik ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Zor,  “Yüzyıllardır Kahramanmaraş’ın simgesi haline gelen ve binlerce canlıya ev sahipliği eden Aksu Çayı son birkaç yılda kimyasal atıkların bırakıldığı zehirli bir su haline dönüşmüştür.” dedi.

 

“Yetkililerimiz bir bardak Aksu Çayı içsin”

 

Aksu çayının şehir için önemli bir konumda olduğuna dikkat çeken başkan Ahmet Zor konuşmasını şöyle sürdürdü: “Kıymetli hemşerilerim ve değerli büyüklerim hepinizin hürmetle muhabbetle selamlıyorum. Bugün burada bulunma amacımız Aksu Çayının bu zehir saçan halini sizlere göstermek. Evet, zor bir süreçten geçiyoruz, virüs belasıyla mücadele ediyoruz. İnşallah bu süreci en az kayıpla sağ salim atlatacağız. Ancak bu süreçten sonra vicdanları virüs kapmış ahlakları zaafa uğramış yetkililerimizle mücadelemiz elbette ki devam edecek.

 

Zira yetkililerimiz görmüş olduğunuz suya temiz diyorlar ve yüzlerinde en ufak kızarma dahi olmuyor. Yüzyıllardır Kahramanmaraş’ın simgesi haline gelen ve binlerce canlıya ev sahipliği eden Aksu Çayı son birkaç yılda kimyasal atıkların bırakıldığı zehirli bir su haline dönüşmüştür. Ancak yetkililerimiz suyun değerlerinin ölçüldüğünü ve sağlığa zararlı bir su olmadığını sadece renginin böyle olduğunu ve kullanılabileceğini söylemiştir. Eğer bu su temiz ise ve değerleri normal ise yetkililerimize bir bardak Aksu Çayı suyu ikram etmek istiyorum. Bir tek balık, bir canlı dahi yaşayamaz hale gelmiştir. Allahtan korkun vatandaşlarımızı zehirlemeyin.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.