Ziraat Bankası'ndan 7 bin 500 TL kazanma fırastı!

AKTÜEL 03.06.2024 - 18:36, Güncelleme: 03.06.2024 - 18:36
 

Ziraat Bankası'ndan 7 bin 500 TL kazanma fırastı!

Ziraat Bankası, Bankkart müşterilerini sevindirecek bir kampanya duyurdu. Bankkart sahiplerinin ilgisini çekecek olan bu kampanya, 15 Haziran’a kadar devam edecek.

Ziraat Bankası, Bankkart sahiplerine özel bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, belirli tarih aralıklarında yapılacak alışverişlerde Bankkart sahiplerine para yüklenecek. TATİLSEPETİ’nden yapılacak alışverişlerde ise farklı tutarlarda Bankkart Lirası kazanma şansı sunulacak. İşte kampanya detayları: Kampanya Tarihleri: 20 Mayıs – 15 Haziran 2024 Kampanyaya Katılım: Bankkart Mobil, bankkart.com.tr veya SMS ile katılabilirsiniz. Alışveriş Koşulları: Bankkart POS cihazlarından yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. Bankkart Lira Yükleme: Kazanılan Bankkart Liraları 1 Temmuz 2024 tarihinde yüklenecek ve 1 Ağustos 2024 tarihine kadar kullanılabilecek. Kullanılmayan Liralar: Kullanılmayan Bankkart Liraları 2 Ağustos 2024 tarihinde geri alınacak. Maksimum Kazanç: Bir müşteri en fazla 7500 TL Bankkart Lira kazanabilecektir. Kampanya Katılım Şartları Kampanyaya katılmak için belirtilen tarihler arasında Bankkart Mobil, bankkart.com.tr veya SMS ile başvuruda bulunabilirsiniz. Kampanyaya katılmayan müşteriler maalesef kampanyadan yararlanamayacaklar. Ayrıca, kazanılan Bankkart Liraları sadece Bankkart POS cihazlarından yapılan alışverişlerde kullanılabilecek. Bankkart Kampanyası Detayları Kampanya Yenilikleri: Her ay düzenlenen kampanyalarda Bankkart’a para yüklenecek. Kazanılan Liralar: Kazanılan Bankkart Liraları belirtilen tarihler arasında yüklenecek ve kullanılabilecek. Maksimum Kazanç: Bir müşteri en fazla 7500 TL Bankkart Lira kazanabilecek. Ziraat Bankası, Bankkart müşterilerine sunduğu bu avantajlı kampanya ile alışverişlerini daha keyifli hale getiriyor. Kampanya hakkında daha fazla bilgi için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Ziraat Bankası, Bankkart müşterilerini sevindirecek bir kampanya duyurdu. Bankkart sahiplerinin ilgisini çekecek olan bu kampanya, 15 Haziran’a kadar devam edecek.

Ziraat Bankası, Bankkart sahiplerine özel bir kampanya başlattı.

Kampanya kapsamında, belirli tarih aralıklarında yapılacak alışverişlerde Bankkart sahiplerine para yüklenecek. TATİLSEPETİ’nden yapılacak alışverişlerde ise farklı tutarlarda Bankkart Lirası kazanma şansı sunulacak. İşte kampanya detayları:

Kampanya Tarihleri: 20 Mayıs – 15 Haziran 2024

Kampanyaya Katılım: Bankkart Mobil, bankkart.com.tr veya SMS ile katılabilirsiniz.

Alışveriş Koşulları: Bankkart POS cihazlarından yapılan alışverişler kampanyaya dahildir.

Bankkart Lira Yükleme: Kazanılan Bankkart Liraları 1 Temmuz 2024 tarihinde yüklenecek ve 1 Ağustos 2024 tarihine kadar kullanılabilecek.

Kullanılmayan Liralar: Kullanılmayan Bankkart Liraları 2 Ağustos 2024 tarihinde geri alınacak.

Maksimum Kazanç: Bir müşteri en fazla 7500 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.

Kampanya Katılım Şartları

Kampanyaya katılmak için belirtilen tarihler arasında Bankkart Mobil, bankkart.com.tr veya SMS ile başvuruda bulunabilirsiniz. Kampanyaya katılmayan müşteriler maalesef kampanyadan yararlanamayacaklar.

Ayrıca, kazanılan Bankkart Liraları sadece Bankkart POS cihazlarından yapılan alışverişlerde kullanılabilecek.

Bankkart Kampanyası Detayları

Kampanya Yenilikleri: Her ay düzenlenen kampanyalarda Bankkart’a para yüklenecek.

Kazanılan Liralar: Kazanılan Bankkart Liraları belirtilen tarihler arasında yüklenecek ve kullanılabilecek.

Maksimum Kazanç: Bir müşteri en fazla 7500 TL Bankkart Lira kazanabilecek.

Ziraat Bankası, Bankkart müşterilerine sunduğu bu avantajlı kampanya ile alışverişlerini daha keyifli hale getiriyor. Kampanya hakkında daha fazla bilgi için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.