Zimbabve Cumhuriyeti’nden yetkililer Başkan Mahçiçek’i ziyaret etti!

YEREL HABERLER 29.11.2022 - 19:21, Güncelleme: 29.11.2022 - 19:21
 

Zimbabve Cumhuriyeti’nden yetkililer Başkan Mahçiçek’i ziyaret etti!

Azerbaycan, Gürcistan, Cibuti, Karadağ, Japonya, Tacikistan, Amerika ve Güney Kore’nin ardından Zimbabve Cumhuriyeti’nden yetkililer Mahçiçek’i ziyaret etti.

Onikişubat Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan EXPO 2023 Onikişubat-Kahramanmaraş için çalışmalarda son aşamaya gelinirken, ulusal ve uluslararası katılımı artırmak adına da önemli girişimlerde bulunuluyor.  Bu kapsamda davetler sonucunda EXPO 2023 Onikişubat-Kahramanmaraş’ı yakından görmek, katılım protokolünü imzalamak ve istişarelerde bulunmak üzere kente gelen Afrika ülkesi Zimbabve’ninCumhurbaşkanlığı Stratejik Planlama ve İş Geliştirme Direktörü Gamuchirai Kapembeza öncülüğündeki heyet, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ile bir araya geldi.   Başkan Mahçiçek, ziyarette Zimbabve temsilcilerine EXPO 2023 hakkında bilgiler verirken, tanıtım filmi eşliğinde işbirliği yapılması gereken konularda istişarelerde bulundu.  Zimbabve heyeti, Onikişubat Belediyesi’nin ardından EXPO 2023 Sergi Alanı’na geçerek hem projeleri yerinde gördü hem kendilerine tahsis edilen alana yapılacak bahçeye ilişkin bilgi aldı.  EXPO 2023’ün Kahramanmaraş’a yansımaları ekonomik anlamda da kendini gösterirken, Zimbabve Cumhuriyeti temsilcileri, Başkan Mahçiçek öncülüğünde Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek, Başkan Mustafa Buluntu ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette, Zimbabve Cumhuriyeti ve Kahramanmaraş arasındaki ekonomik işbirliğinin artırılması özelinde bilgi paylaşımı yapıldı.  Başkan Mahçiçek, ziyaret sonrası misafirlerine EXPO 2023 mozaiği ve sembol çiçeği seçilen sümbül motifini takdim etti. 
Azerbaycan, Gürcistan, Cibuti, Karadağ, Japonya, Tacikistan, Amerika ve Güney Kore’nin ardından Zimbabve Cumhuriyeti’nden yetkililer Mahçiçek’i ziyaret etti.

Onikişubat Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan EXPO 2023 Onikişubat-Kahramanmaraş için çalışmalarda son aşamaya gelinirken, ulusal ve uluslararası katılımı artırmak adına da önemli girişimlerde bulunuluyor. 

Bu kapsamda davetler sonucunda EXPO 2023 Onikişubat-Kahramanmaraş’ı yakından görmek, katılım protokolünü imzalamak ve istişarelerde bulunmak üzere kente gelen Afrika ülkesi Zimbabve’ninCumhurbaşkanlığı Stratejik Planlama ve İş Geliştirme Direktörü Gamuchirai Kapembeza öncülüğündeki heyet, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ile bir araya geldi.

 

Başkan Mahçiçek, ziyarette Zimbabve temsilcilerine EXPO 2023 hakkında bilgiler verirken, tanıtım filmi eşliğinde işbirliği yapılması gereken konularda istişarelerde bulundu. 

Zimbabve heyeti, Onikişubat Belediyesi’nin ardından EXPO 2023 Sergi Alanı’na geçerek hem projeleri yerinde gördü hem kendilerine tahsis edilen alana yapılacak bahçeye ilişkin bilgi aldı. 

EXPO 2023’ün Kahramanmaraş’a yansımaları ekonomik anlamda da kendini gösterirken, Zimbabve Cumhuriyeti temsilcileri, Başkan Mahçiçek öncülüğünde Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek, Başkan Mustafa Buluntu ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette, Zimbabve Cumhuriyeti ve Kahramanmaraş arasındaki ekonomik işbirliğinin artırılması özelinde bilgi paylaşımı yapıldı. 

Başkan Mahçiçek, ziyaret sonrası misafirlerine EXPO 2023 mozaiği ve sembol çiçeği seçilen sümbül motifini takdim etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.