Zeytin Ağacı yeni sezon çekimleri ne zaman başlıyor?

DİZİ - FİLM 30.04.2023 - 15:38, Güncelleme: 30.04.2023 - 15:38
 

Zeytin Ağacı yeni sezon çekimleri ne zaman başlıyor?

Zeytin Ağacı’nın 2. ve 3. sezon çekim tarihleri belli oldu. Peki, Zeytin Ağacı yeni sezon ne zaman? İşte detaylar…

Zeytin Ağacı’nın 2. ve 3. sezon çekim tarihleri belli oldu. Peki, Zeytin Ağacı yeni sezon ne zaman? İşte detaylar… OGM Pictures'ın Netflix için hazırladığı Zeytin Ağacı dizisinin yeni sezonunun çekim tarihleri belli oldu. Nuran Evren Şit’in senaryosunu, yönetmenliğini Yalı Çapkını'nın yönetmeni Burcu Alptekin'in üstlendiği Zeytin Ağacı dizisinde 2. ve 3. sezon onayı çıktı. Aile diziliminden yola çıkarak ruh iyileştirmeyi anlatan o çok konuşulan dizinin yeni sezonları için hazırlıklara başlandı. Şit'in sosyal medya üzerinden senaryoyu yazmaya başladığını ilan etmesi üzerine dizi için geri sayım resmen başladı. 2. ve 3. sezonlarının peş peşe çekileceği dizinin set başlangıcı Ağustos ayı, set bitişinin ise Kasım ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Zeytin Ağacı dizisinin konusu nedir? Ada, başarılı bir genel cerrah, Sevgi de hırslı bir avukattır. Leyla ise ikisinin aksine çalışıp kariyer yapmamıştır. Eşi ve oğlu ile rahat bir yaşam sürmektedir. Ancak bu üç kadının aralarındaki güçlü bağ Sevgi'ye kanser teşhisi konduktan sonra en büyük sınavını verir.
Zeytin Ağacı’nın 2. ve 3. sezon çekim tarihleri belli oldu. Peki, Zeytin Ağacı yeni sezon ne zaman? İşte detaylar…

Zeytin Ağacı’nın 2. ve 3. sezon çekim tarihleri belli oldu. Peki, Zeytin Ağacı yeni sezon ne zaman? İşte detaylar…

OGM Pictures'ın Netflix için hazırladığı Zeytin Ağacı dizisinin yeni sezonunun çekim tarihleri belli oldu.

Nuran Evren Şit’in senaryosunu, yönetmenliğini Yalı Çapkını'nın yönetmeni Burcu Alptekin'in üstlendiği Zeytin Ağacı dizisinde 2. ve 3. sezon onayı çıktı.

Aile diziliminden yola çıkarak ruh iyileştirmeyi anlatan o çok konuşulan dizinin yeni sezonları için hazırlıklara başlandı. Şit'in sosyal medya üzerinden senaryoyu yazmaya başladığını ilan etmesi üzerine dizi için geri sayım resmen başladı.

2. ve 3. sezonlarının peş peşe çekileceği dizinin set başlangıcı Ağustos ayı, set bitişinin ise Kasım ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Zeytin Ağacı dizisinin konusu nedir?

Ada, başarılı bir genel cerrah, Sevgi de hırslı bir avukattır. Leyla ise ikisinin aksine çalışıp kariyer yapmamıştır. Eşi ve oğlu ile rahat bir yaşam sürmektedir. Ancak bu üç kadının aralarındaki güçlü bağ Sevgi'ye kanser teşhisi konduktan sonra en büyük sınavını verir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.