Zemin Döşemesi İçin Mezar Taşlarını Kullandılar!

06.11.2019 - 09:02, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Zemin Döşemesi İçin Mezar Taşlarını Kullandılar!

Kazakistan'ın Ust-Kamenogorsk kentinde yapılan AVM'nin zemini için, kentteki yüzlerce mezarın taşlarının parçaları kullanıldı.

Kazakistan’ın Ust-Kamenogorsk kentinde yaşayan Natalya Andreeva, bir AVM’de gezerken döşemede babasının portresi ile karşılaştı. Natalya Andreeva, 15 sene önce ölen babasının mezar taşındaki portresini görünce adeta şok geçirdi. Genç kadın olayın ardından savcılığa durumla ilgili şikayette bulundu. Savcılık ise vandalizm eylemi suçundan soruşturma başlattı. Natalya Andreeva, 2014 yılında babasının mezar taşının yenilendiğini belirtti. Andreeva, mezar taşını değiştirdiğini belirtti.  
Kazakistan'ın Ust-Kamenogorsk kentinde yapılan AVM'nin zemini için, kentteki yüzlerce mezarın taşlarının parçaları kullanıldı.

Kazakistan’ın Ust-Kamenogorsk kentinde yaşayan Natalya Andreeva, bir AVM’de gezerken döşemede babasının portresi ile karşılaştı.


Natalya Andreeva, 15 sene önce ölen babasının mezar taşındaki portresini görünce adeta şok geçirdi.


Genç kadın olayın ardından savcılığa durumla ilgili şikayette bulundu. Savcılık ise vandalizm eylemi suçundan soruşturma başlattı.


Natalya Andreeva, 2014 yılında babasının mezar taşının yenilendiğini belirtti. Andreeva, mezar taşını değiştirdiğini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.