Zaniolo'dan olay Fenerbahçe itirafı!

SPOR 26.03.2023 - 11:06, Güncelleme: 26.03.2023 - 11:06
 

Zaniolo'dan olay Fenerbahçe itirafı!

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, Fenerbahçe'nin bir ilgisi olduğunu açıkladı.

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, Fenerbahçe'nin bir ilgisi olduğunu ancak tercihini Sarı-Kırmızılı takımdan yana kullandığını açıkladı. Galatasaray'ın 15 milyon euro bedelle Roma'dan kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, ülkesi İtalya'nın önde gelen medya kuruluşlarından La Gazzetta dello Sport'a konuştu.  Zaniolo, Galatasaray'dan teklif aldığı dönemde Fenerbahçe'nin de bir ilgisi olduğunu söyledi. Zaniolo, " Galatasaray'a gelmeden önce, Roma'dan tanıdığım Sergio Oliveira ile konuştum. Bana güzel bir ortamın bulunduğunu söyledi. Mancini de benim için iyi olacağını ve gitmemi söyledi. Türkiye'de taraftarlar fotoğraf çekilmek isteseler bile çok nazik ve saygılılar. Stadyum inanılmaz. Daha sıcak bir yerde oynamadım, en az Stadio Olimpico kadar iyi. İlk golümü attığımda, uçuyormuş gibi hissettim.”dedi
Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, Fenerbahçe'nin bir ilgisi olduğunu açıkladı.

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, Fenerbahçe'nin bir ilgisi olduğunu ancak tercihini Sarı-Kırmızılı takımdan yana kullandığını açıkladı.

Galatasaray'ın 15 milyon euro bedelle Roma'dan kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, ülkesi İtalya'nın önde gelen medya kuruluşlarından La Gazzetta dello Sport'a konuştu. 

Zaniolo, Galatasaray'dan teklif aldığı dönemde Fenerbahçe'nin de bir ilgisi olduğunu söyledi.

Zaniolo, " Galatasaray'a gelmeden önce, Roma'dan tanıdığım Sergio Oliveira ile konuştum. Bana güzel bir ortamın bulunduğunu söyledi. Mancini de benim için iyi olacağını ve gitmemi söyledi. Türkiye'de taraftarlar fotoğraf çekilmek isteseler bile çok nazik ve saygılılar. Stadyum inanılmaz. Daha sıcak bir yerde oynamadım, en az Stadio Olimpico kadar iyi. İlk golümü attığımda, uçuyormuş gibi hissettim.”dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.