Zaha'nın Galatasaray'a maliyeti ne kadar?

SPOR 23.07.2023 - 20:36, Güncelleme: 24.07.2023 - 22:04
 

Zaha'nın Galatasaray'a maliyeti ne kadar?

Wilfred Zaha'nın Galatasaray'a maliyeti ne kadar? Galatasaray ne kadar bonservis bedeli ödeyecek? işte detaylar...

Wilfred Zaha'nın Galatasaray'a maliyeti ne kadar? Galatasaray ne kadar bonservis bedeli ödeyecek? işte detaylar... Olay gönderme! Galatasaray, Wilfred Zaha'yı transfer etmek için görüşmelere başladığını açıklamasının ardından bir de paylaşım yaparak Fenerbahçe'ye göndermede bulundu. Sarı-kırmızılılar, resmi hesaplarından yaptığı paylaşıma, "ZAHAHA" notuyla ve arka fonda çalan Emir Can İğrek'in seslendirdiği "Ali Cabbar" şarkısını ekleyerek ezeli rakibine gönderme yaptı. Drogba ikna etti! Zaha transferinde sarı-kırmızılıların eski futbolcusu Didier Drogba'nın devreye girdiği ve Zaha'yı ikna ettiği öne sürüldü. 5.5 milyon euro maaş alacak! Sarı-kırmızılılar, 30 yaşındaki Wilfired Zaha ile 3 yıllık kontrat imzalayacak. Zaha yıllık 5.5 milyon euro maaş alacak. Ayrıca Zaha'ya 6 milyon euroluk imza parası ödenecek. Wilfired Zaha kimdir? Dazet Wilfried Armel Zaha olan Wilfried Zaha 10 Kasım 1992 yılında Fildişi Sahili'nde dünyaya geldi. Futbola 2002 yılında Crystal Palace altyapısında başlayan Zaha 2009 yılına kadar burada forma giydi. 2009/2010 sezonunda Crystal Palace A takımına çıkan Zaha profesyonel kariyerine başladı. 2012/2013 sezonunun sonunda Crystal Palace'den Manchester United'a transfer olan Wilfried Zaha sadece iki maçta forma giydi. Manchester United'da forma şansı bulamayan Zaha daha sonra Cardiff City'e kiralandı. 2014/2015 sezonunda eski takımı Crystal Palace'a geri dönen Wilfried Zaha 2022/2023 sezonuna kadar burada forma giydi. Crystal Palace'da bugüne kadar 287 maçta forma giyen Wilfried Zaha 79 gol kaydetti.
Wilfred Zaha'nın Galatasaray'a maliyeti ne kadar? Galatasaray ne kadar bonservis bedeli ödeyecek? işte detaylar...

Wilfred Zaha'nın Galatasaray'a maliyeti ne kadar? Galatasaray ne kadar bonservis bedeli ödeyecek? işte detaylar...

Olay gönderme!

Galatasaray, Wilfred Zaha'yı transfer etmek için görüşmelere başladığını açıklamasının ardından bir de paylaşım yaparak Fenerbahçe'ye göndermede bulundu. Sarı-kırmızılılar, resmi hesaplarından yaptığı paylaşıma, "ZAHAHA" notuyla ve arka fonda çalan Emir Can İğrek'in seslendirdiği "Ali Cabbar" şarkısını ekleyerek ezeli rakibine gönderme yaptı.

Drogba ikna etti!

Zaha transferinde sarı-kırmızılıların eski futbolcusu Didier Drogba'nın devreye girdiği ve Zaha'yı ikna ettiği öne sürüldü.

5.5 milyon euro maaş alacak!

Sarı-kırmızılılar, 30 yaşındaki Wilfired Zaha ile 3 yıllık kontrat imzalayacak. Zaha yıllık 5.5 milyon euro maaş alacak. Ayrıca Zaha'ya 6 milyon euroluk imza parası ödenecek.

Wilfired Zaha kimdir?

Dazet Wilfried Armel Zaha olan Wilfried Zaha 10 Kasım 1992 yılında Fildişi Sahili'nde dünyaya geldi.

Futbola 2002 yılında Crystal Palace altyapısında başlayan Zaha 2009 yılına kadar burada forma giydi. 2009/2010 sezonunda Crystal Palace A takımına çıkan Zaha profesyonel kariyerine başladı.

2012/2013 sezonunun sonunda Crystal Palace'den Manchester United'a transfer olan Wilfried Zaha sadece iki maçta forma giydi. Manchester United'da forma şansı bulamayan Zaha daha sonra Cardiff City'e kiralandı.

2014/2015 sezonunda eski takımı Crystal Palace'a geri dönen Wilfried Zaha 2022/2023 sezonuna kadar burada forma giydi.

Crystal Palace'da bugüne kadar 287 maçta forma giyen Wilfried Zaha 79 gol kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.