Zabıta Teşkilatımızın 198. Yıl Dönümü Kutlu Olsun!

YEREL HABERLER 06.09.2024 - 18:59, Güncelleme: 06.09.2024 - 18:59
 

Zabıta Teşkilatımızın 198. Yıl Dönümü Kutlu Olsun!

Kahveci Zabıta Haftası Münasebetiyle Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığını ziyaret ederek 198. Kuruluş Yıldönümünde, Zabıta Teşkilatımızın Zabıta Haftasını kutladı.

Devlet-i Ali Osmanlımız tarafından 1826 yılında İhtisap Nazırlığı olarak kurulan ve Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin, en köklü teşkilatlarından olan ve kent huzurunun daimi koruyucuları, toplum sağlığı ve güvenliğimiz için 7/24 görev başında olan Zabıta Teşkilatımızın kuruluşunun 198. yıldönümü ve Zabıta Haftası dolayısıyla Zabıta memuru arkadaşlarımızla bir araya geldi. “198 yıldır Milletimize en iyi şekilde hizmet verebilmek için her türlü fedakârlığı gösteren Zabıta Kardeşlerimiz belediyelerin aynasıdır.” ifadelerini kullanan Genel Başkanımız Uslu, “Zabıta Teşkilatımız Devlet-i Al-i Osmanlı’mızdan miras 198 yaşında ulu bir çınardır. Şehrin huzurunun, halkın sağlığının koruyucusudur. Fedakârca çalışan, gece-gündüz demeden can siperhane görev yapan zabıta kardeşlerimizin Zabıta Haftasını kutluyorum.” dedi.  Zabıta memurlarının Yerel Yönetimler Hizmet Kolunda önemli bir görev üstlendiğini ifade eden Şube Başkanımız Necati Kahveci, “Yerel yönetimlerin en çok sıkıntısını çeken teşkilat Zabıta teşkilatıdır. Zabıta memurlarımız yüzlerce kanunun uygulanmasında belediye bünyesinde çok önemli bir misyon üstleniyor. Bu vesileyle ben Zabıta Teşkilatımızın kuruluşunun 198’inci yılını tebrik ediyor ve bu ülkeye daha nice yıllar hayırla hizmet etmesini diliyorum.  Zabıta Dairesi Başkanı Eyüp Karataş ise, Sendika Başkanımız  Necati Kahveciye Bem-Bir-Sen teşkilatımıza, teşekkürlerini ileterek, 1826 yılında temeli atılan Zabıta Teşkilatı’nın bugün 198’inci kuruluş yılını kutladığını ifade etti. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığının çalışmalarına ilişkin bilgi paylaşımında bulunan Karataş, Bem-Bir-Sen’in Zabıta Memurlarımızla ilgili olarak gösterdiği hassasiyet, elde ettiği kazanımlardan ötürü teşekkürlerini iletti.
Kahveci Zabıta Haftası Münasebetiyle Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığını ziyaret ederek 198. Kuruluş Yıldönümünde, Zabıta Teşkilatımızın Zabıta Haftasını kutladı.

Devlet-i Ali Osmanlımız tarafından 1826 yılında İhtisap Nazırlığı olarak kurulan ve Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin, en köklü teşkilatlarından olan ve kent huzurunun daimi koruyucuları, toplum sağlığı ve güvenliğimiz için 7/24 görev başında olan Zabıta Teşkilatımızın kuruluşunun 198. yıldönümü ve Zabıta Haftası dolayısıyla Zabıta memuru arkadaşlarımızla bir araya geldi.

“198 yıldır Milletimize en iyi şekilde hizmet verebilmek için her türlü fedakârlığı gösteren Zabıta Kardeşlerimiz belediyelerin aynasıdır.” ifadelerini kullanan Genel Başkanımız Uslu, “Zabıta Teşkilatımız Devlet-i Al-i Osmanlı’mızdan miras 198 yaşında ulu bir çınardır. Şehrin huzurunun, halkın sağlığının koruyucusudur. Fedakârca çalışan, gece-gündüz demeden can siperhane görev yapan zabıta kardeşlerimizin Zabıta Haftasını kutluyorum.” dedi. 

Zabıta memurlarının Yerel Yönetimler Hizmet Kolunda önemli bir görev üstlendiğini ifade eden Şube Başkanımız Necati Kahveci, “Yerel yönetimlerin en çok sıkıntısını çeken teşkilat Zabıta teşkilatıdır. Zabıta memurlarımız yüzlerce kanunun uygulanmasında belediye bünyesinde çok önemli bir misyon üstleniyor. Bu vesileyle ben Zabıta Teşkilatımızın kuruluşunun 198’inci yılını tebrik ediyor ve bu ülkeye daha nice yıllar hayırla hizmet etmesini diliyorum. 

Zabıta Dairesi Başkanı Eyüp Karataş ise, Sendika Başkanımız  Necati Kahveciye Bem-Bir-Sen teşkilatımıza, teşekkürlerini ileterek, 1826 yılında temeli atılan Zabıta Teşkilatı’nın bugün 198’inci kuruluş yılını kutladığını ifade etti. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığının çalışmalarına ilişkin bilgi paylaşımında bulunan Karataş, Bem-Bir-Sen’in Zabıta Memurlarımızla ilgili olarak gösterdiği hassasiyet, elde ettiği kazanımlardan ötürü teşekkürlerini iletti.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.