Zabıta memuru alım ilanı!

AKTÜEL 08.04.2023 - 11:02, Güncelleme: 08.04.2023 - 11:02
 

Zabıta memuru alım ilanı!

Tekirdağ Belediyesi, yeni iş ilanıyla 15 adet zabıta memuru alımı yapacağını duyurdu. Peki şartları neler? İşte detaylar...

Tekirdağ Belediyesi, 15 adet zabıta memuru alımı yapacak ve bu alımda bazı önemli şartlar aranacak. Alımların 2022 KPSS puanına göre yapılacağı belirtilmiştir. En az lise mezunu olan adayların KPSS puanları, kadro dağılımına göre değişiklik gösterse de en az 65 olması gerekiyor. Adayların boy şartı da aranacak ve tüm kadın zabıta adayları için boy sınırı 1.60, tüm erkek adayları için ise 1.67 olarak belirlenmiştir. Kadro dağılımında ise bazı lisans ve ön lisans programları istenmektedir. Örneğin, bir kişi mimarlık bölümünden, bir kişi de Gıda Teknikerliği ön lisans mezunu olarak zabıta olarak alınacaktır. Adaylar, belediyenin resmi sitesinde yer alan kadro dağılımı hakkındaki detayları inceleyerek başvuru yapabilirler. Başvuru İşlemleri  Tekirdağ Belediyesi tarafından yapılan açıklamalara göre, zabıta alımı için başvuru süreci 2 Mayıs 2023 tarihinde başlayacak ve 4 Mayıs 2023 tarihinde sona erecektir. Başvuru yapacak adaylar, başvurularını belediyenin "100. Yıl Mahallesi, Suna Kan Caddesi, No: 40 Süleymanpaşa / Tekirdağ" adresinde yer alan belediye binasına bizzat giderek yapabilirler. Adayların, belirtilen süre içinde başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.  
Tekirdağ Belediyesi, yeni iş ilanıyla 15 adet zabıta memuru alımı yapacağını duyurdu. Peki şartları neler? İşte detaylar...

Tekirdağ Belediyesi, 15 adet zabıta memuru alımı yapacak ve bu alımda bazı önemli şartlar aranacak. Alımların 2022 KPSS puanına göre yapılacağı belirtilmiştir. En az lise mezunu olan adayların KPSS puanları, kadro dağılımına göre değişiklik gösterse de en az 65 olması gerekiyor.

Adayların boy şartı da aranacak ve tüm kadın zabıta adayları için boy sınırı 1.60, tüm erkek adayları için ise 1.67 olarak belirlenmiştir. Kadro dağılımında ise bazı lisans ve ön lisans programları istenmektedir.

Örneğin, bir kişi mimarlık bölümünden, bir kişi de Gıda Teknikerliği ön lisans mezunu olarak zabıta olarak alınacaktır. Adaylar, belediyenin resmi sitesinde yer alan kadro dağılımı hakkındaki detayları inceleyerek başvuru yapabilirler.

Başvuru İşlemleri 

Tekirdağ Belediyesi tarafından yapılan açıklamalara göre, zabıta alımı için başvuru süreci 2 Mayıs 2023 tarihinde başlayacak ve 4 Mayıs 2023 tarihinde sona erecektir. Başvuru yapacak adaylar, başvurularını belediyenin "100. Yıl Mahallesi, Suna Kan Caddesi, No: 40 Süleymanpaşa / Tekirdağ" adresinde yer alan belediye binasına bizzat giderek yapabilirler. Adayların, belirtilen süre içinde başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.