Yüzde 0,99 faizle anında 10 Bin TL veriliyor!

AKTÜEL 30.09.2023 - 17:07, Güncelleme: 30.09.2023 - 17:07
 

Yüzde 0,99 faizle anında 10 Bin TL veriliyor!

Banka tarafından başlatılan kampanya kapsamında katılanlara anında 10 bin lira kredi verilecek ve bu kredide faiz oranı yüzde 0,99 olacak. işte detaylar...

Banka tarafından başlatılan kampanya kapsamında katılanlara anında 10 bin lira kredi verilecek ve bu kredide faiz oranı yüzde 0,99 olacak. işte detaylar... Garanti BBVA, yeni müşterilerine özel bir kredi kampanyası başlattı. 0,99% faizli kredi kampanyasından yararlanmak için Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA’lı olmanız yeterli. Kampanya 15 Eylül - 17 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanya kapsamında, Garanti BBVA Mobil’den müşteri olduktan sonra 5 gün içinde hayat sigortalı ve kampanyalı krediye başvuru yapıp kullanabilirsiniz. Kampanya sadece Garanti BBVA Mobil ve İnternet üzerinden tamamlanacak kredi başvuruları için geçerli olup, şubelerde geçerli değildir.  Kampanya sadece Garanti BBVA Mobil ve İnternet üzerinden tamamlanacak kredi başvuruları için geçerli olduğu belirtilerek şubelerde geçerli olmadığı ifade edildi. Ayrıca bankanın duyurusunda herhangi bir sebeple müşteri olma ve kredi başvuru süreçlerinin şubeden tamamlanması durumunda kampanyadan faydalanılamayacağı ifade edildi. Kredi başvurunuzu Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet’teki Başvurular > Kredi > İhtiyaç Kredisi adımları üzerinden azami 10.000 TL ve 12 ay vade olarak seçerek kampanyalı krediye başvurulabileceği belirtilerek kredi talepleri banka tarafından değerlendirilerek olumlu bulunması halinde karşılanacağı aktarıldı.  
Banka tarafından başlatılan kampanya kapsamında katılanlara anında 10 bin lira kredi verilecek ve bu kredide faiz oranı yüzde 0,99 olacak. işte detaylar...

Banka tarafından başlatılan kampanya kapsamında katılanlara anında 10 bin lira kredi verilecek ve bu kredide faiz oranı yüzde 0,99 olacak. işte detaylar...

Garanti BBVA, yeni müşterilerine özel bir kredi kampanyası başlattı. 0,99% faizli kredi kampanyasından yararlanmak için Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA’lı olmanız yeterli. Kampanya 15 Eylül - 17 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak.

Kampanya kapsamında, Garanti BBVA Mobil’den müşteri olduktan sonra 5 gün içinde hayat sigortalı ve kampanyalı krediye başvuru yapıp kullanabilirsiniz. Kampanya sadece Garanti BBVA Mobil ve İnternet üzerinden tamamlanacak kredi başvuruları için geçerli olup, şubelerde geçerli değildir. 

Kampanya sadece Garanti BBVA Mobil ve İnternet üzerinden tamamlanacak kredi başvuruları için geçerli olduğu belirtilerek şubelerde geçerli olmadığı ifade edildi. Ayrıca bankanın duyurusunda herhangi bir sebeple müşteri olma ve kredi başvuru süreçlerinin şubeden tamamlanması durumunda kampanyadan faydalanılamayacağı ifade edildi.

Kredi başvurunuzu Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet’teki Başvurular > Kredi > İhtiyaç Kredisi adımları üzerinden azami 10.000 TL ve 12 ay vade olarak seçerek kampanyalı krediye başvurulabileceği belirtilerek kredi talepleri banka tarafından değerlendirilerek olumlu bulunması halinde karşılanacağı aktarıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.